Instagram mizează, de acum, și pe varianta de web: ce îmbunătățire aduce rețeaua de socializare, cum te ajută

Dă şi tu share articolului

Instagram face în prezent modificări la versiunea web, ceea ce îi va mulțumi foarte mult pe creatorii de conținut, după ce anul trecut a permis în sfârșit postările pe desktop.

Cea mai recentă actualizare introduce o interfață de utilizator actualizată, care îi favorizează de obicei pe cei care folosesc ecrane cu rezoluții mai mari.
În esență, Instagram se va schimba pentru a-și face site-ul web puțin mai ușor de utilizat pentru cei care nu folosesc un dispozitiv mobil.

Ce se schimbă la Instagram

Schimbarea tocmai a fost dezvăluită de Adam Mosseri, CEO-ul Instagram, împreună cu alte informații încurajatoare.
Am vrut să ne asigurăm că Instagram este și va fi cea mai bună experiență disponibilă oriunde online, deoarece știm că mulți oameni folosesc internetul pentru că permite multitasking-ul, a declarat acesta.
În același set de remarci, el a adăugat: “Începând de acum, site-ul este mai curat, mai rapid și mai ușor de utilizat, iar acum este conceput astfel încât utilizatorii să poată profita de monitoarele cu ecran mare.

Meniurile de pornire, căutare, explorare, mesaje și notificări au fost mutate într-o nouă bară laterală care se adaptează la dimensiunea ecranului în pictograme, așa cum se vede în exemplu.

Poveștile sunt afișate în partea de sus, urmate de informații despre profil, sugestii și multe altele.
Bara de meniu din stânga rămâne vizibilă atunci când alegeți orice opțiune, ceea ce face ca navigarea pentru orice utilizator să fie mai rapidă, mai simplă și mai intuitivă.

Noua interfață web a Instagram face ca Instagram să fie mai simplu de utilizat, dar deocamdată nu au fost publicate informații despre o aplicație pentru iPad.
La începutul acestui an, Mosseri a afirmat că iPad “nu este suficient de mare” pentru a justifica dezvoltarea unei aplicații Instagram specifice.

Desigur, rămâne de văzut cât de eficient va funcționa noua îmbunătățire a Instagram.
Timpul va determina acest lucru.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment