Schimbare radicală în politicile Facebook: vor fi mai multe drepturi pentru unii utilizatori

Dă şi tu share articolului

Facebook a introdus o nouă politică pentru a proteja utilizatorii de hărțuirea online. Ei bine, această măsură a fost introdusă nu numai pentru vedete în special, ci și pentru cei care, din greșeală, devin celebri online.


Facebook a declarat că va elimina campaniile de hărțuire coordonate la scară largă împotriva persoanelor cu risc ridicat de a face rău offline. Faceți acest lucru, chiar dacă conținutul postat de oameni nu încalcă de obicei politicile clasice de rețea socială.
În plus, Facebook spune că un astfel de conținut va fi eliminat, indiferent de formă. Prin urmare, acoperă atât mesaje text, cât și audio, video precum și fotografii.

Care sunt noutățile cu privire la noile politici facebook?

Dacă aceste reguli sunt în vigoare de mult timp, Facebook le poate pune în aplicare atunci când contul Instagram al lui Taylor Swift a fost bombardat de reacții negative după ce a divorțat de producătorul de electronice Calvin Harris. A existat o situație.
Dacă tot vorbești despre vedete, trebuie să știi și că giganții din rețelele de socializare au luat măsuri speciale pentru a-i proteja de hărțuirea sexuală.


Pentru a face acest lucru, își propune să elimine profilurile, paginile și grupurile dedicate sexualizării anumitor persoane.
De asemenea, se concentrează pe „conținut sexual serios”, cum ar fi fotografii și imagini.


Facebook oferă, de asemenea, o protecție suplimentară pentru persoanele care se volens-nolens-vede fară ca ele sa își fi dorit acest lucru. Această categorie ar putea include oameni, precum jurnaliști și activiști pentru drepturile omului.

Aceeași acțiune se aplică și Instagram, potrivit oficialilor Facebook. „Nu există rasism sau discurs de ură pe Instagram”, a spus un reprezentant al gigantului social media.

O purtătoare de cuvânt a Facebook a declarat că noile măsuri vor face platformele sociale mai sigure pentru utilizatori, cei care ar putea fi expuși unui val de ură și rasism sau de asemenea care pot fi plasați într-o situație în care nu ar fi respectați. proteja. .. Adevărata lui meserie.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment