Squid Game – cinci lucruri pe care nu le știai despre serialul viral de pe Netflix

Dă şi tu share articolului

Dacă ai urmărit cel mai de succes serial de pe Netflix “Squid Game” („Jocul calamarului”), jocurile inocente pentru copii căpăta un sens complet nou.

Urmărind cele mai de succes serii Netflix, Squid Games și Innocent Kids Games, vAf are un sens complet nou.

Pentru Hwang Dong-hyuk, jocul a făcut parte din copilăria sa din Coreea de Sud. “Am jucat cu toții acele jocuri simple și puerile la un moment dat”, a spus el pentru CNN.

Unul dintre lucrurile pe care fanii le jucau în copilărie era „jocul calmarilor”. Acesta este un joc de echipă în care atacatorii luptă cu zone în formă de calamar și apărătorii încearcă să-i oprească.

,,„Era foarte solicitant din punct de vedere fizic și, de aceea, de fiecare dată când jucam, cineva se rănea, avea hainele rupte sau plângea”, a spus el. „Era întotdeauna ultimul joc al zilei”. „După ce am devenit adult, întrebarea „cum ar fi să te întorci și să joci din nou acele jocuri din copilărie?” a fost începutul creării întregii serii”, a explicat regizorul.”

Pentru Hwang, narațiunea serialului reflectă „societatea competitivă” în care trăim astăzi. „Este o poveste despre învinși, câștigători care suportă provocările vieții de zi cu zi și rămân în urmă în timp ce ridică nivelul”, spune regizorul. Iată cinci lucruri pe care nu le știam despre jocurile cu calamar

Fanii spun că au pierdut șase dinți în timpul filmării din cauza stresului. El spune că a mai scăpat încă doi molari, dar nu a avut timp să-și facă implantul.
Fanii au venit cu ideea pentru această serie în urmă cu peste 10 ani sau mai exact acum 12 ani. Dar nu m-a interesat povestea și scenariul. Motiv: Povestea a fost atât de ciudată încât a fost departe de realitate. Între timp, regizorul spune că lumea este mult mai aproape de povestea jocurilor cu calamar.

Jocurile cu calamar sunt, de asemenea, o poveste personală. Cei doi protagoniști, Song Gi-hoon și Cho Sang-woo, poartă numele vechilor lor prieteni, iar regizorul îi numește „clonele sale interioare”.
Pentru fani, cea mai importantă scenă din serie este întâlnirea finală dintre II Nam și Gihun. Regizorul spune că a vrut să-și exprime credința în umanitate în această serie.
Regizorul spune că a lăsat în urmă anumite lucruri care nu au putut fi explicate în sensul primului sezon. De asemenea, se gândește să facă un al doilea sezon de Squid Game.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment