Samsung va renunța la unul dintre cele mai populare modele de telefoane anul acesta

Dă şi tu share articolului

Există mai multe modele de telefoane mobile în portofoliul de produse Samsung, dintre care unele au devenit deja cunoscute în industrie și au câștigat fanii. Cu toate acestea, modelul aclamat nu va fi lansat anul acesta. Samsung va lansa modele Note în fiecare an, dar este posibil să nu vedem Note21 anul acesta.

Care este motivul? CEO-ul Samsung le-a spus investitorilor că nu va lua în considerare producerea seriei Note în 2021, deoarece cererea de cipuri mult mai mare decât oferta. Koh a spus că Samsung speră să lanseze noi produse, dar din cauza condițiilor anormale ale cipurilor, „calendarul poate fi diferit” și „anul viitor”, astfel încât gama ar trebui să fie din nou pe drumul cel bun. Samsung este unul dintre cei mai mari producători de cipuri din lume, iar un alt jucător important este TSMC.

Analiștii au spus că lipsa telefoanelor Galaxy Note din acest an va afecta vânzările companiei cu aproximativ 5%, dar pentru că este una dintre cele mai scumpe serii de telefoane Galaxy din lume, scăderea veniturilor este și mai mare.

Un alt motiv pentru care seria Note a dispărut în 2021 este că Samsung a încercat să vândă mai multe telefoane pliabile din seria Z Fold. Prin urmare, cei care doresc să achizitioneze un telefon mobil de înaltă performanță (high end) pot alege Z Fold 3 în absența Note 21. Vom vedea dacă Galaxy Note 21 va lipsi cu adevărat anul acesta și cum vor fi afectate vânzările gigantului coreean.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment