Apple poate perfecționa caracteristicile extrem de așteptate ale întregii serii iPhone 13

Dă şi tu share articolului

Deși nu există prea mult loc pe noul iPhone pentru a implementa metode de autentificare prin recunoașterea amprentelor digitale, gigantul american pare să lucreze din greu pentru a adapta senzorul clasic Touch ID și se pregătește să lanseze produse alternative pe piață.

Cu toate acestea, se pare că Apple nu va abandona metodele complexe care au fost deja stabilite și, în cele din urmă, intenționează să implementeze ambele opțiuni pe fiecare telefon mobil. Cel puțin conform unor surse de pe piață, „renașterea” Touch ID ar putea avea loc anul acesta, deși unii analiști se îndoiesc dacă seria iPhone 13 va face această schimbare.

Ceea ce este cu adevărat interesant este că, deși vorbim despre caracteristici care au fost implementate pe telefoanele Android, Apple le poate aduce la stadiul de perfecțiune.

Momentan nu există informații detaliate despre modul în care Apple va implementa senzori sub ecran pentru a testa tehnologia Touch ID sau despre companiile care vor furniza componentele care fac posibilă această actualizare.

Totuși, ceea ce se poate întâmpla este că pe toate modelele viitoare de iPhone 13, un senzor de amprentă digitală va fi integrat pe ecran, iar crestătura de pe acest model va fi mai mică. Schimbarea pe care o asteptam odata cu seria iPhone 14 în 2022, care ar putea marca o „revoluție arhitecturală” completă și va deschide calea pentru o amprenta si mai mica. Prin urmare, se pare că 2022 este cel mai probabil anul în care vom vedea primul iPhone cu ecran perforat.

Prin urmare, se pare că 2022 este cel mai probabil anul în care vom vedea primul iPhone cu ecran perforat. Rămâne de văzut dacă Apple se va mișca în această direcție și cât de îndrăzneț este în integrarea tehnologiei pe care fanii se așteaptă să o implementeze cu o precizie nemteasca.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment