Îți împarți contul Netflix cu familia sau prietenii? Iată ce ți-a pregătit gigantul

Dă şi tu share articolului

Netflix poate determina utilizatorii finali să se obișnuiască cu partajarea unui cont cu familia și prietenii. Compania a început să emită avertismente unor utilizatori cu privire la partajarea „neautorizată” a parolelor cu alții.

„Dacă nu locuiți cu proprietarul contului, trebuie să vă creați propriul cont pentru a utiliza platforma.” Netflix susține că această caracteristică este departe de a fi implementată și este în prezent doar un test pentru a se asigura că toți utilizatorii platformei pot face acest lucru.

După ce avertismentul este afișat pe ecran, spectatorii pot alege să își verifice identitatea prin e-mail sau să trimită un mesaj titularului contului, dar pot bifa și caseta „Verificați mai târziu”, care le oferă un interval de timp nedeterminata.

Termenii și condițiile Netflix prevăd că, conturile nu pot fi partajate cu persoane care nu se află în același loc cu deținătorii lor oficiali. Testul se desfășoară în mai multe țări / regiuni și se aplică numai utilizatorilor care urmăresc Netflix la televizor. În prezent, platforma are mai mult de 203 milioane de conturi și aproximativ 40% dintre americani spun că conturile și parolele pe care le folosesc atunci când utilizează servicii de streaming nu le aparțin.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment