Dacia a lansat versiunea Logan Stepway pentru piața din România

Dă şi tu share articolului

Dacia și-a extins gama de modele prin adăugarea unei versiuni a Stepway pentru sedanul Logan.

Clientul l-a clasificat drept modelul Dacia mai robust în cadrul modelului Stepway. Prin urmare, producătorul de la Mioveni a decis să introducă și o versiune Stepway pentru popularul model Logan.

Dacia Logan Stepway este pana la urma un Sandero Stepway dar varianta sedan cu o garda la sol mai mare fata de clasicul logan. Ei bine modelul incepe incet incet sa castige popularitate in tara noastra.

Noua Dacia Logan Stepway este deja disponibilă pentru comandă. Versiunea motorului pe benzină TCe 90 începe de la 10.250 euro, iar versiunea diesel Blue dCi 95 începe de la 12.150 euro. Logan Stepway a fost prezentat pentru prima dată anul trecut ca o versiune Renault dedicată pieței rusești. Un an mai târziu, Dacia Logan Stepway a intrat pe piața autohtonă, ceea ce se datorează probabil popularității versiunii Stepway.

Puteti alege dintre trei modele de motor: 90 CP 0,9 TCe benzină și 75 CP sau 95 CP Blue dCi diesel. În ceea ce privește aspectul mașinii, Logan Stepway folosește elemente unice pentru versiunea mai puternică: protecție suplimentară, ornamente cromată și jante special concepute de 16 inci.

Dacia Logan Stepway interior

Iar la interior, numele Stepway este brodat pe spatele scaunului. Sigla Stepway poate fi găsită și pe volan. Modelul de față are un sistem multimedia MediaNav cu afișaj de șapte inci, oglindă electronică, sistem de control al vitezei de croazieră și senzor de parcare. Dacia Logan Stepway poate fi comandata, de asemenea cu culoarea unică albastră și albastră azurită. Opțional, vehiculul poate fi echipat cu jante de aluminiu, aer condiționat automat și o cameră pentru marsarier.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment