Samsung va lansa o versiune premium pentru Galaxy S10 – Beyond X

Dă şi tu share articolului

Samsung Galaxy S10 ar putea include patru modele diferite de smartphone ori.  Un raport publicat de Wall Street journal arată faptul că balanta anul viitor patru modele diferite de telefon în seria Galaxy S10.

Cel de al patrulea telefon Samsung Galaxy S10 din această serie va fi un smartphone din categoria Premium și va avea un nume interesant – Beyond X SM-G970x şi celelalte numere de model SM-G973x și SM-G975x.  Device-ul highend va dispune de  tehnologie 5G în premieră și nu mai puțin de șase camere foto care patru pe spate și două frontale de cea mai bună calitate.

Este impresionant cu un Samsung a decis unui telefon neașteptat include 6 camere foto.  4 camere foto vor fi dispusă vertical atât pe centru căci pe partea stângă și ecranul acestuia va fi 6,7 inch exact ca cele de pe Galaxy Note.  va fi mai mare decât Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S10 Plus.

Beyond X  fără îndoială va fi cel mai scump smartphone produs decât song dar și cel mai tehnologizat întrucât va dispune de tehnologie de ultimă oră ce îți vor oferii o procesare puternică grație celui mai puternic procesor Snapdragon pus pe un smartphone.
Această ediție specială bun corporal cele mai recente tehnologii de ultimă generație de pe piață Samsung dorește să impulsioneze vânzările Întrucât în ultima perioadă trend descendent.
Foarte interesant că compania coreeană a dorit lansarea unei serii de Samsung Galaxy S10 Și totodată își pun speranțele în succesul acestui telefon.   s-ar părea că Samsung  va pune și o caracteristică de încărcare inversă wireless pentru modelul Samsung Galaxy S10.  Tehnologia ar permite telefonului să utilizeze bateria pentru a încărca fără a avea nevoie de un fir alte dispozitive.Prin această politică nouă a celor de la Samsung ieri speră să nu își piardă interesul clienților datorită faptului că există o mare cotă pe piață savoarea concurenței aici vorbim despre alte terminale de top fabricate de către companii ca Huawei HTC iPhone, LG. iar din acest motiv compania a decis să abordeze altfel Piața prin lansarea a patru modele de telefon având același nume dar specificații și prețuri diferite.  Astfel că am clienții vor avea de unde alege dintre aceste patru telefoane vederea găsirii telefonul lui care îi reprezintă din punct de vedere ca și specificații tehnice dar și ca preț.  acesta va fi cel mai scump smartphone Galaxy S10 și va avea un preț de 1.800 de dolari

Cu toții  mult mai multe detalii despre această serie de telefoane.

Voi ce părere aveți despre noua serie de Samsung Galaxy S10?
dați și voi un share și un like

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment