Ştergerea definitivă a mesajelor proprii din Facebook Messenger este disponibilă în unele ţări

Dă şi tu share articolului

Acum câteva zile Facebook Messenger a implementat funcția de ștergere a mesajelor din aplicația.  Cunoscută ca și ,,unsend”  opțiunea pentru messenger a ajuns aplicația  un.org utilizatori și nu la toată lumea momentan.  

Aceștia au posibilitatea de a șterge mesajele pe care le trimit cu condiția să nu treacă mai mult de 10 minute din momentul trimiterii mesajului.
Din păcate opțiunea este activă doar pentru o parte a utilizatorilor acestui aplicație cunoscute la nivel mondial.  Utilizatorii din Polonia Bolivia Columbia și Lituania pot folosi această funcție și în viitor va fi disponibilă și în alte locuri.Au trecut 7 luni după ce sa aflat Mark Zuckerberg are această aplicație activă și era normal să fie disponibilă  pretutindeni.
partea proastă este reprezentată de  intervalul de timp limitat privind  ștergere unui mesaj sau mai  multor mesaje.  Practic doar 10 minute ai la dispoziție pentru a te răzgândi în vederea ștergerii mesajului care l-ai trimis.  Este de neînțeles de de doar 10 minute să ai la  dispoziție.  mi se pare normal să fie o oră, două sau totdeauna. Funcția nouă nu se limitează doar la text fotografii și linkuri trimise care pot fi șterse și ele.
Şi totuși nu îți poți șterge urma așa cum crezi Facebook sau asigurat ca opțiunea să nu poată fi abuzată de persoanele care au un limbaj violent sau hărțuiesc alte persoane prin urmare o copie a mesajului celui trimis va fi păstrată pe serverele Facebook și în acest mod persoanele care abuzează verbal sau amenință Să nu își pot ascunde urmele.

Compania Facebook a precizat casa de ce să implementeze această funcție ,,unsend”  pentru că a simțit că utilizatorii ar avea nevoie Deea și le prinde bine  o astfel de utilitate.
această funcție vine și ca urmarea unei presiuni asupra companii americane și implicit a lui Mark Zuckerberg întrucât sa intensificat după ce CEO-ul Facebook-ului a fost prins ca a șters mai multe mesaje care le ai avut cu mai multe persoane dar acele mesaje au dispărut la un moment dat din inbox-urile  personale fără ca aceștia să primească o notificare.

În anul 2014 a existat un mare atac cibernetic asupra companiei japoneze Sony fiind publicate o serie de email-uri personale ale diferitor angajați și de atunci foarte mulți utilizatori au fost revoltați asemănătoare accesibilă publicului larg dar după patru ani se pare că situația sa schimbat radical și va există la nivel global o funcție care sunt ne fi utilă.
Personal nu înțeleg de ce nu a existat până acum aplicație pentru că
este foarte utilă există multe situații în care dorim să ștergem un
mesaj trimis  ca celălalt să nu poată vedea și aici sunt multe motive.

Rămâne de văzut când va fi disponibilă și în România personal nu am auzit  de cineva  care a folosit această funcție   nou implementată.

dacă va plăcut articolul  dați și voi un share și un like

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment