Avantajele folosirii unei camere de bord (camera auto) preţ, păreri

Dă şi tu share articolului

Avantajele folosirii unei camere de bord (camera auto) preţ, păreri

De când camere de bord au devenit populare în România mulți șoferi au decis să își monteze pe parbriz o cameră de bord pentru a le da acel confort psihologic atunci când vor exista probleme în trafic cauzate din vina altor participanţi la trafic. Există numeroase discuții pe forum ori cu privire la beneficiile acestor tipuri de camere  pe care le vom enumera în cursul acestui articol.

Să ai o cameră de bord care înregistrează evenimentele din trafic atunci când tu conduci îți oferă ție mai multă siguranță dar și un martor ocular de încredere.

Dar de ce să foloseşti o cameră de bord?

Fie ca te afli pe drum sau în parcare este foarte utilă întotdeauna pe fază înregistrând la rezoluție maximă dar și audio tot ce se întâmplă. 
în Rusia Spre exemplu există o lege prin care toți șoferii sunt obligați să își monteze cameră de bord.  Ideea este una bună în contextul în contextul în care există tot mai mulți șoferi indisciplinați pentru detectarea celor care încalcă regulile de circulaţie şi pun în pericol viaţa.Întorcând-ne la noi în ţară, filmările de pe camera de bord vor putea fi folosite ca probe în instanță dacă un proiect de lege va fi votat şi promulgat.
Dar care sunt avantajele unei camere de bord?
Şoferii care încalcă regulile de circulație existat Dintotdeauna dar de acum există și dovezile Potrivit cărora tu ai avut de suferit când ai condus mașina pe drumurile publice.
Trebuie să fii conștient  de toate avantajele pe care o cameră video auto  ți le oferă.
1. Principalul avantaj unde reprezintă înregistrarea video GPS.  atunci când conduci și un participant sau mai mulți acordă prioritate sau în trafic sau face un accident va fi înregistrat de către camera de bord  precum și poziția GPS,  mai precis zona în care se petrec  evenimentul.
Această caracteristică este extrem de utilă atunci când eveniment rutier.  trebuie să reținem faptul că fișierul va putea fi supra scris ceea ce lucru bun ca ulterior filmarea cu traseul să poată fi vizualizat pe orice PC.
2. Microfonul și difuzorul printre avantajele unei camere auto.  Camerele Premium au în dotare microfon și difuzor încorporate astfel că îți vor fi utile atunci când autovehiculul tău va fi staționat în parcare iar senzorii se vor declanșa imediat ce simt mișcare înjură ca mai apoi să se înceapă automat înregistrarea.  acest lucru este valabil La camerele auto highend.  merită să ai o cameră de bord de cea mai bună calitate cu senzor de mișcare pentru că astfel vei avea șanse mari de a pe cei care au în gând idei rele.
3.  Funcţia Wi-Fi. O altă funcție care există pe camerele de foarte bună calitate o reprezintă funcția wifi  și în acest mod camera ta vă oferi suport pentru conectarea la smartphone iar transferul între cele două deviceuri se va face rapid  prin intermediul unei aplicații care o găsiți în Google Play Store4. Camera de bord 360 de grade. O soluție interesantă o reprezintă o cameră de bord 360  cu senzor de mișcare care captează imagine 360 de grade ideală pentru situațiile în care ai mașina staționată în parcare și un hoț se pregătește să fure din mașina dumneavoastră.  această cameră este utilă în special celor care au mașini scumpe.

5.  Claritatea imaginilor este de asemenea un aspect foarte important demn de luat în seamă.  tot ce trebuie să faci este să te asiguri din timp să cauți pe internet camerele care oferă o calitate Full HD sau chiar mai sus de atât  cu un unghi cât mai larg  exact ca camerele GoPro de acțiune.
6.  Închidere automată.  mulți dintre cei care se decide să cumpere o cameră auto își pun o întrebare?  ce se întâmplă în momentul în care bord se închide videoclipuri  înregistrarea  videoclipurilor se va încheia subit?  este foarte bună întrebare care nu pune mă înainte să căutăm informații despre camera care ne-ar   avantaja cel mai bine. Ei bine,  dacă îți cumperi o cameră de bord cu funcție de închidere automată poți seta la un anumit interval de timp când să se închidă astfel tu vei știi când se va închide înregistrarea7. Imaginile înregistrate de camera auto ar putea fi folosite ca probă în instanță.  în prezent nu există acest lucru menționat în legislație, dar dacă o nouă lege va intra în vigoare. Cei care sunt martorii unor evenimente neplăcute în trafic pot furniza imagini poliției precum și locul incidentului doar putea ajunge în instanță şi câştigând şi de asemenea simplificând  munca magistraților.

Așa că indiferent că pleci în vacanță o cameră auto îți este un ajutor de nădejde la drumul lung   Ţinând cont că traficul este un element dinamic și oricând ești pus în pericol. Dar chiar dacă se întâmplă nimic important nu experimentezi situați neplăcute  și dorești să vezi acele imagini cu care le ai parcurs ai ocazia când ajungi la destinație să vizualizezi traseul ideal pentru persoanele care vor să revadă acum pe ecran drumul  chiar dacă scopul principal al acestor camere este cu totul altul.

Sper ca acest articol să îți vină  în ajutor dacă ai de gând să îți achiziționez o cameră auto.  Ca și păreri despre o cameră de bord.  susțină  cumpărări unui astfel de produs pentru că în acest mod te simți mult mai liniștit știind că  ai imaginile cu respectivele incidente. Indiferent de mașina care o ai să reflectezi asupra  cumpărării unei cameră auto de foarte buna calitate.

Dați și voi un share și un like articolului.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment