Google Chrome va fi mai bine organizat şi îţi va face navigarea mai uşoară

Dă şi tu share articolului

Google Chrome va fi mai bine organizat şi îţi va face navigarea mai uşoară

În prezent Google Chrome nu îți este de ajutor prea mult atunci când ai deschis multe taburi în browser dar în viitor această problemă va dispărea.  Google Chrome  este unul dintre cele mai  populare browser din lume alături de Mozilla Firefox

 Google Chrome consumă multe resurse atunci când sunt deschise prea multe tablouri și calculatorul tău nu va funcționa la  parametri optimi. spre deosebire de mozila Firefox în Google Chrome tub urilor este inexistentă.  Cum se întâmplă acest lucru?  browser All va micșora dimensiunea tabloului Pe măsură ce vei îl deschide până ajunge la un minimum unde nu mai apar nici text, nici iconul site-ului vizitat.
 Google Chrome va primi date în viitor prin care tu vei putea face scroll în bara de  taburi și mai mult decât atât tub urile Nu își mai micșora dimensiunile ca în prezent.  Toate aceste lucruri au fost declarate de către un dezvoltator al Google Chrome, Peter Casting.
De ce era nevoie de această schimbare?  personal consider că Google Chrome trebuia să  îmbunătățească experiența utilizatorilor pentru a le face navigarea  pe internet mai ușoară.Şi exceptând acesta date privind organizarea tamburilor există și alte drepturi care vor avea ca menire tocirea stabilității și eliminarea  bagurilor.

 Aștept și eu cu nerăbdare Google Chrome  să introducă această funcţie în updateurile viitoare pentru că îl folosesc în parlael cu Firefox și îmi îmi place.  Trebuie să nu uităm faptul că Google Chrome a fost  browserul care a oferit mai multa viteză faţă de FIrefox-ul vechi care se bloca frecvent şi consuma multă memorie.  Firefox în prezent este mai bnine orgnaizt şi se poate lucra mai bine cu taburile, ne devenind mai mici de 76 de pixeli feicare ca să nu uiţi ce ai deschis. De asemenea ele se ascund când ai prea multe taburi deschise.
Mozilla Firefox devansase înainte Google Chrome la capitolul organizare și stabilitate și în viteză trebuie să mai așteptăm puțin până când Google Chrome se va reinventa devenind un browser din ce în ce mai bun,  mai stabil și mult mai organizat.
Dați și voi like si un share ca să citească și prietenii voștri

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment