Samsung se inspiră de la Apple: ce actualizare a lansat pentru Android

Dă şi tu share articolului

Uneori este dificil să discernem dacă progresele înregistrate de iPhone provin de la Android sau viceversa.

Clienții dispun acum de opțiuni complete de personalizare datorită Material You de la Google pentru Android 13 și a personalizării ecranului de blocare de la Apple în iOS 16.
Se pare că Samsung a personalizat acum ecranele de blocare ale telefoanelor sale pentru a semăna cu ceea ce a făcut iOS 16 în cea mai recentă versiune beta One UI 5.

Vaibhav Jain, autorul videoclipului și fondatorul TechDroider, a remarcat pe Twitter că interfața ecranului de blocare One UI 5 este o reprezentare foarte asemănătoare cu designul ecranului de blocare din iOS 16, dar cu unele diferențe.

One UI 5 suportă doar cinci opțiuni de fețe de ceas, față de cele opt opțiuni ale iOS 16.
Acesta din urmă oferă doar pictograme de widgeturi de notificare, în timp ce primul oferă atât widgeturi integrate, cât și de la terți (precum Widgetable).

Idei similare

Imaginile de fundal sunt locul în care veți găsi cele mai multe asemănări între iOS 16 și One UI 5.
Utilizatorii ambelor sisteme de operare pot alege dintr-o varietate de fundaluri într-un carusel și pot modifica culorile acestor fundaluri pentru a se potrivi cu preferințele lor personale.

Este esențial să rețineți că software-ul Samsung a avut o interfață personalizabilă a ecranului de blocare înainte de One UI 5.
Aceasta a fost prezentă în iterațiile anterioare, însă cea mai recentă versiune beta One UI 5 i-a adus o ușoară retușare prin includerea interfeței ecranului de blocare din iOS 16.

Această mică creștere a numărului de ecrane de blocare utilizate de utilizatorii Samsung continuă tendința Samsung de a ridiculiza Apple imediat ce este lansată o nouă versiune de iPhone sau iOS, pentru ca apoi să îi imite designul.
Cel puțin posesorii de Samsung și, în consecință, utilizatorii de dispozitive Android, au acum acces la aceleași opțiuni de personalizare ca și utilizatorii de iPhone.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment