Samsung la IFA 2022: dispozitive conectate și controlate inteligent și gadgeturi interesante

Dă şi tu share articolului

La IFA 2022, Samsung și-a anunțat viziunea pentru un ecosistem inteligent de dispozitive conectate între ele, care să ne îmbunătățească calitatea vieții.
Acestea sunt reglementate inteligent prin intermediul aplicației SmartThings, iar noi avem modalități mai bune de a reduce consumul de energie electrică.
Am analizat dispozitivele Flip4 și Fold4, precum și monitorul de gaming Odyssey Ark, bineînțeles.
De asemenea, compania acordă o atenție tot mai mare reciclării, utilizării resurselor reciclabile și dezvoltării unei economii mai durabile.

Cea mai recentă versiune SmartThings și controlul îmbunătățit pe care îl oferă au fost discutate de Benjamin Braun, Chief Marketing Officer și vicepreședinte al Samsung Europe.
Acesta a precizat că majoritatea produselor inteligente conțin funcții de economisire a energiei, care sunt acum cruciale având în vedere costul în creștere al energiei.
Utilizatorii au acum experiențe mai bune datorită progreselor Samsung.
Nu în viitorul îndepărtat, ci chiar acum.
În plus, Samsung s-a angajat să aloce nu mai mult de 350 de miliarde de euro pentru cheltuieli de cercetare și dezvoltare.

Până în 2023, toate electrocasnicele Samsung importante vor fi compatibile cu Wi-Fi și vor fi dotate standard cu SmartThings Energy, permițând utilizatorilor să își reducă cu ușurință consumul de energie în timp.
În plus, electrocasnicele Samsung vor consuma mai multă energie decât ratingul maxim, pentru a economisi încă 10% din consumul total.

Samsung a introdus telecomanda SolarCell Remote, care se încarcă prin expunerea la lumină și la frecvențele radio de la gadgeturi precum routerele Wi-Fi, într-un efort de a crea un viitor mai sustenabil.
Potrivit Samsung, acest sistem ar putea evita ca peste 200 de milioane de baterii să ajungă la gropile de gunoi în decurs de șapte ani.
Samsung pune la dispoziția publicului acest proiect în acest an, astfel încât și alți producători să poată fi mai prietenoși cu mediul înconjurător.

Prin reciclarea plasticului care este destinat oceanului, Samsung contribuie la crearea unui mediu mai curat.
Pentru a fabrica un nou material care să fie utilizat în produse mobile precum Galaxy Z Flip4, Z Fold4 și Buds2 Pro, compania reciclează plase de pescuit vechi.
Samsung ar putea împiedica peste 50 de tone de gunoaie să ajungă în canalele navigabile până la sfârșitul anului 2022.

Printr-o serie de parteneriate, Samsung speră, de asemenea, să construiască case Net Zero în întreaga Europă.
Ei folosesc ca exemplu parteneriatul cu Philips pentru a crea lămpile inteligente Hue, dar există și alte inițiative.

M a văzut, de asemenea, o concentrare specifică asupra gamerilor.
Datorită curburii sale și a modului de rotație verticală, Odyssey Ark oferă o experiență de neegalat.
Jucătorii avansați vor adora Odyssey Neo G8, în timp ce cei care doresc să folosească același ecran pentru muncă și joacă vor găsi versatilitate în ecranele inteligente.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment