Samsung Galaxy S22: data de lansare, prețuri și informații

Dă şi tu share articolului

Comparativ cu seria precedenta de telefoane S21, Samsung Galaxy S22 ar trebui îmbunătățit semnificativ.

Dar acest lucru rămâne de văzut. În același timp, să vedem că au apărut noi informații despre viitoarele produse emblematice ale Samsung. Seria Galaxy S21 a fost lansată recent și a depășit cu mult așteptările de vânzări.

Această serie este bine primită de utilizatori. De asemenea, am testat dispozitivul Galaxy S21 Plus și am găsit o serie de motive pentru care l-am cumpărat.

Cu toate acestea, nu avem timp să transmitem entuziasmul pentru seria S21, deoarece au apărut deja informații despre viitoarea serie Galaxy S22. Evident, multe informații nu vor fi realizate niciodată.

În plus, puteți vedea mai multe informații despre Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 mai repede înainte de a apărea informațiile despre Galaxy S22. Cu toate acestea, din moment ce știm deja că nu va exista Galaxy Note 21 anul acesta, apariția Galaxy S22 ar putea fi mai devreme decât am crezut.

Vom încerca să adunăm câteva informații care au apărut până acum și vom vedea când poate fi lansat seria S22. Aceste informații vor indica începutul anului 2022.

Samsung Galaxy S22: preț și data lansării

Nu există prea multe informații despre data lansării. Însă s-ar părea că ar fi lansat tot prin trimestrul 3 al anului următor.

Pentru a fi sigur, Samsung a urmat un program destul de strict. În acest sens, este probabil să lansăm acest produs în 2021. Seria S21 a fost lansată la mijlocul lunii ianuarie. Aceasta înseamnă că este posibil să vedeți noua serie Galaxy S22 în ianuarie. Deși nu putem garanta această dată.

În cel mai bun caz, dacă evenimentele internaționale revin la normal în 2022, putem vedea sta la Mobile World Congress 2022. Acest lucru se poate întâmpla la sfârșitul lunii februarie sau la începutul lunii martie 2022. Același lucru este valabil și pentru informațiile despre prețuri.

Cu toate acestea, dacă ar fi să facem o predicție, am spune că prețul său va fi similar cu seria S21 la lansare.

Samsung Galaxy S22: informații noi

Cei care doresc să utilizeze senzorul 3D ToF pe viitorul S22 vor fi dezamăgiți. Dar acest lucru nu este deloc surprinzător, mai ales în ideea că seria S21 nu are această caracteristică.

Nu există alte informații despre posibilele specificații ale viitoarei serii. Dacă vrem să prețuim la valoarea nominală, atunci doar unele informații sunt „scurse” către producător din „resurse secrete”. Aceste informații indică faptul că Samsung dezvoltă deja procesorul Exynos 9855, care va fi disponibil în 2022 și nu cunoaștem procesorul. }l putem considera drept informații despre viitoarele „specificații”. flagship.

Putem fi siguri că încărcătoarele Samsung Galaxy S22 nu vor fi incluse în pachetul Samsung. Cei care aleg viitoarele produse emblematice vor trebui să utilizeze încărcătoare vechi sau să cumpere încărcătoare separat.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment