Samsung Galaxy S22 cu o cameră selfie in-display și una principală de 200MP

Dă şi tu share articolului

Samsung a lansat o nouă serie emblematică în ianuarie anul acesta: Samsung Galaxy S21.

A fost trecut și inversat din toate punctele de vedere și nu există multe de criticat pentru noua serie Samsung.

Dar avem deja primele informații despre seria Samsung Galaxy S22. Cu o tehnologie mai avansată, seria Galaxy S22 va deveni un competitor puternic pentru seria Apple iPhone 13.

Datorită planificării unei camere selfie în partea de jos a ecranului, Samsung Galaxy S22 arată ca un smartphone incredibil ce te surprinde fiind spectaculos.

Dar acum, seria S22 pare să fi devenit mai puternică, seria a adoptat și o nouă tehnologie avansată. După cum a menționat Ice Universe, Samsung va lansa o cameră de 200MP în 2021 și va debuta pe Samsung Galaxy S22 la începutul anului viitor.

Samsung Galaxy S22 are specificații uimitoare

Potrivit T3.com, Universe Ice are o vastă experiență în produsele Samsung și are cunoștințe în acest domeniu. Ice Universe a spus: „Samsung va lansa mulți senzori ISOCELL inovatori în 2021.

Camerele de 200MP vor fi disponibile în curând.” Un fost angajat Samsung a spus că gigantul tehnologic va finaliza producția de senzori ISOCELL de 200MP în al doilea trimestru al anului 2021.

Smartphone-ul emblematic Samsung Galaxy S21 Ultra din acest an are o cameră de 108MP. Camera a debutat pe Xiaomi Mi Note 10 la sfârșitul anului 2019. Samsung a folosit ulterior această cameră în Galaxy S20 Ultra lansat în 2020.

În S21 Ultra, această cameră a fost modernizată, iar descendentul Galaxy S22 va fi Camera 200. megapixeli. Aceasta este o caracteristică a celui mai recent model Samsung cu camere performante.

Pixelii sunt o parte integrantă a graficii digitale. Acest cuvânt provine din engleza PICture ELements. Abreviat ca „px”, uneori abreviat ca „p”. Multiplicul comun este 1MP = 1 milion de pixeli = 1 milion de pixeli.

În ceea ce privește calendarul avansat de lansare Samsung Ice Universe și istoria Samsung de a adopta propria tehnologie în telefoanele mobile, arată că telefoanele mobile Samsung sunt primele telefoane mobile care folosesc noua cameră spectaculoasa de 200MP ca parte a seriei Samsung Galaxy S22.

Galaxy S22 pret

Momentan nu se cunoaste un preț pentru acest telefon, însă pe măsură ce vom avea informații noi voi scrie un nou articol.

Seria va fi lansată la începutul anului 2022. Un adversar puternic al seriei iPhone 13 Acum, Galaxy S22 va fi lansat după Apple iPhone 13 la nivel mondial la sfârșitul anului 2021.

De obicei, Apple își anunță smartphone-urile în septembrie și apoi il va lansa în octombrie. În timp ce Samsung a lansat seria S21 la începutul acestui an mai precis in ianuarie.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment