Samsung Galaxy S22 poate veni fără senzor ToF pentru cameră

Dă şi tu share articolului

Din 2018, senzorii 3D ToF au fost utilizați pe smartphone-uri, permițând dispozitivelor să calculeze efectele de adâncime și realitatea augmentată mai precis. Acum, un nou raport din Coreea de Sud indică faptul că seria Galaxy S22 va sări peste senzorul 3D ToF. Potrivit „ET News”, Samsung a decis recent să nu folosească tehnologia telefoanelor mobile Galaxy S22 și a citat o sursă familiarizată cu planul de dezvoltare a telefonului mobil al companiei.

Sursa a afirmat că Samsung a luat această decizie, deoarece consumatorii nu a gody un raspuns ,,atat de rău” la camerele sale de telefonie mobilă fără senzori 3D ToF. Samsung a luat în calcul reutilizarea tehnologiei după ce Apple a implementat tehnologia în seria iPhone 12, dar în cele din urmă a decis să nu folosească tehnologia, deoarece există „neajunsuri evidente” în utilizarea tehnologiei.

Camerele 3D ToF pot face ca fotografiile să aibă efecte de adâncime mai bune și mai precise (de exemplu, imagini portret) și aplicații mai exacte de realitate augmentată. Dar este demn de remarcat faptul că, în loc să utilizeze camere 3D ToF, producătorii au folosit camere auxiliare (de exemplu, senzori de adâncime, camere), tehnologie mai bună de focalizare automată și / sau software îmbunătățit pentru a oferi efecte de adâncime mai bune.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment