Samsung Galaxy S10 va fi un telefon revoluţionar

Dă şi tu share articolului

 Samsung Galaxy S10 ar putea fi un telefon revoluționar toate punctele de vedere dar asta vom vedea împreună ce va avea în plus .

Este drept Samsung   se laudă de mulți ani supremația acestor device-uri highend pe piaţă. Samsung Câștigă majoritatea profitului din telefoane mainstream sau ieftine  așa că sunt coreenii au convingerea că vor face venituri impresionante smartphone urile de top din portofoliu.
Şi tocmai din acest motiv Samsung  a decis să lanseze  o serie de telefoane Samsung Galaxy S10 pentru a recâștiga acei utilizatori care au devenit fanii altor branduri, dar și pentru a ajunge din nou la inimile clienților.
 Așadar Samsung Galaxy S10 va fi lansat în mai multe variante  în funcție de modul în care este destinat.
Samsung Galaxy S10 a fi compatibil cu rețele 5g  și va avea nu mai puțin de 12 GB de RAM, si 1 TB de stocare,  ceea ce este impresionant.  Telefonul va avea un display de 6,7 inch mai mult decât generos ceva dispune de tehnologie Super AMOLED.
Pe  lângă aceste specificații tehnice am mai menționat și un tun articol ca s-a vehiculat faptul că telefonul va avea șase camere foto-video.   Camerele foto video or fi din  înaltă calitate.
Există și  zvonuri conform cărora Galaxy S10 ar putea avea un capac ceramic pe spate și va fi mai rezistent la față sticla actuală de pe S9.  cea mai interesantă particularitate a telefonului va fi dată de către memoria ram.  În prezent nu există un smartphone care să dispună de 12 GB telefonul poate fi folosit și computer desktop împreună cu un mouse și o tastatură și un monitor,  și descărca excelentă atât în gaming cât și în multitasking.
 Samsung dorește prin lasarea serii să dețină supremația telefoanelor de top în lume depăşindă concurenţii. Personal am convingerea că Galaxy S10 va fi un telefon foarte bine primit de către utilizatori  și adaptat nevoilor acestora.
Voi prezenta telefon între un articol viitor și vom vedea mult mai multe detalii despre acesta.
 dați și voi un share și un like articolului.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment