Facebook messenger îţi arată mesaje de care ai uitat printre mesajele noi

Dă şi tu share articolului

Ieri am scris un articol despre stergerea definitivă a mesajelor pe Facebook Messenger  într–un interval de timp de 10 minute.

Dar astăzi vom trece În revistă un subiect ce ține tot de Facebook Messenger.  Am observat și eu că Facebook Messenger se confruntă cu probleme. Spre exemplu  toamna aceasta multe țări din Europa serverele Facebook Messenger au căzut astfel că nu puteai să un prieten dar nici nu primeai mesajele.

O problemă ciudată care se întâmplă cu Facebook Messenger o reprezintă  apariția mesajelor vechi printre mesajele noi.

Facebook Messenger se confruntă cu mici probleme care e cea mai recentă geaca ce a adus față conversații pe care  Tu le-ai uitat.Problema a fost raportată mai mulți utilizatori pe Twitter pentru că aceștia sau trezit o problemă destul de ciudată  pe care le afectează  inboxul.  Mai precis este vorba de conversație pe care aceștia le au avut de mai bine de un an Iar atunci au reapărut pentru cele mai recente.

În urma raportării aceste probleme Facebook a confirmat faptul că unele mesaje vechi sunt tratate  catexte noi și necitite aceea apariția printre mesajele recente şi totodată compania americană  îşi cere scuze a promis că va lucra la rezolvarea ei cât mai  rapidă.

unii oameni sunt îngrijorați de faptul că această problemă cu care se confruntă Facebook Messenger ar putea duce conversații sau momente de care aceștia au vrut să uite.
Pentru multe persoane în situația este foarte jenantă Poate chiar mai rău decât o breșă de securitate la cât a nu se așteptau la așa ceva la faptul că unele conversații vechi reapar și le pot amintiri neplăcute din trecut dar cu toate astea compania Facebook a declarat că măsurile necesare pentru a rezolva problema.
Această problemă privind apariția mesajelor vechi printre cele noi a fost cauzată de anumite  update-uri de software și nu este prima oară când se întâmplă așa ceva.
Dar sunt convins că inginerii de la Facebook vor lua toate măsurile necesare în vederea reparării acestor erori pentru ca utilizatorii să aibă o experiență plăcută.

Dacă va plăcut articolul dați și voi un share și un like

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment