Samsung Galaxy S10 va fi lansat anul viitor în trimestrul 1 în luna februarie la MWC 2019

Dă şi tu share articolului

Pe internet circulă o grămadă de articole cu privire la noul smartphone de top produs de către Samsung ceea ce reflectă foarte mult interesul oameni despre acest telefon și de această dată am aflat lucru foarte important.

Samsung Galaxy S10 va fi lansat viitor în trimestrul 1 în luna februarie deja o grămadă de zvonuri cu privire la a producției noului smartphone Samsung Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10 se află deja în producție conform unor surse din interiorul Samsung și telefonul va debutat la finalul lunii februarie în trimestrul 1 la mobile World congress 2019.

10 vei avea o versiune clasică cu cran de 6,1 inch și o rezoluție 2k Plus de asemenea vom regăsi tehnologia Super AMOLED și o cameră de selfie ce va fi integrată în ecran o premieră în acest moment iar senzorii vor fi mutați pagina superioară astfel că ecran generos care te va încânta

The Wall Street journal a declarat că există posibilitatea apariție unei versiuni de Samsung Galaxy S10 cu conectivitate 5g și cu un ecran de 6,7 inch plus 6 camere cel mai scump device produs de către Samsung.

telefonul va dispune de senzor de amprentă ceva fi integrat în ecran shiva avea un procesor de ultima generație snapdragon 855 sau Exynos 9820. nu se știe încă în acest moment care va fi procesorul pentru telefonul vândut pe piața românească citeste că ambele procesoare de ultimă generație face față cu brio în multitasking.

Așteptăm cu nerăbdare mult mai multe știri despre noul Samsung Galaxy S10 și Cu siguranță va fi o revoluție în materie de tehnologie. telefoanele au avansat foarte mult ultima perioadă atât din punct de vedere al performanțelor cât și ala design a lui fiind mai aproape de oameni.

Dați și voi Share și un like pentru a distribui acest articol pe butoanele de mai jos

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment