Cum faci ca browserul Google Chrome să fie mai rapid fără să îl reinstalezi

Dă şi tu share articolului

fiecare dintre noi ne confruntăm cu această problemă încetinirii unei aplicații sau în cazul de față care îl folosim si de fiecare dată în enervăm Dar de ce astă dată există și o soluție pentru a îl face să fie mai rapid.

Google Chrome este unul dintre cele mai flexibile și mai rapid browser din lume dar perfecțiunea nu există așa cum știm cu toții.

Google Chrome ca și mozila Firefox sunt actualizate mă duc tot ce trebuie să faci este să dai click pe ea și să lași să se actualizeze automat dar lucru nu este întotdeauna suficient așa că trebuie să ai în vedere câteva lucruri. De extensii acest browser încetinesc browsererul pentru că consuma cantități importante din memoria RAM a computerului tău și asta duce la răspunderea lentă a unei aplicații o problemă în sine cu Google Chrome Este o chestiune legată de hardware.

dacă de navigare atunci când folosim Google Chrome Oamenii au tentația firească și logic sa Hello dezinstaleze și să instaleze Sau în cel mai rău caz să instaleze alt browser Există câteva trucuri pe care le realizat.

odată ce ai instalat Google Chrome după ce îl vei folosi câteva luni vei constata nu mai dă randament ca în prima zi în locul absolut normal având în vedere că nici sistemul de operare nu se mai Prezintă în aceleași condiții ca atunci când este proaspăt instalat așa că o soluție binevenită este să îl resetez și să îl readuci la setările default și nu trebuie să te sperii pentru că Acele bookmark-uri sau semne de carte pe românește nu ti se vor șterge și vor rămâne salvate. prin urmare Cum faci asta? Dai sus pe cele trei puncte clic pe setări sau settings dacă ai browser în limba engleză apoi Advanced și această listă de opțiuni Vei observa 1 buton ”Restore settings to their original defaults”.  și da click pe acest buton și în noua fereastră alegeri tot ce trebuie să faceți să repornești browserul dacă nu sare pornit și asta este tot vei avea un browser curat careva avea o viteză mult mai mare de execuție de asemenea există și un tur oferit de către Google Chrome Cleanup Tool prin care poți face curățenie. Aceasta măsură face browserul mai rapid şi este practic o optimizare pentru Google Chrome.

Dacă va plăcut articolul Dați un share și un like pe butoanele de mai jos

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment