Facebook a expus fotografii nepublicate a milioane de utilizatori părților terțe

Dă şi tu share articolului

După scandalul Cambridge Facebook Din nou intră conflict de această dată Este vorba de un bug din API-ul pentru fotografii astfel că prin această eroare de mari proporții dezvoltatorii de aplicații au primit acces ale fotografiilor nepublicate utilizatorilor.

Acest bug le-a permis dezvoltatorilor să aibă acces atât la fotografiile din Timeline dar și cele din Stories si Marketplace.

Dar poate cel mai grav inconvenient l-a reprezentat accesul către fotografii care nu au fost niciodată și publicate pe Facebook. Bug-ul a fost activ timp de 12 zile dar în prezent situația sa remediat.

imaginație aveți de gând să publicați o poză dar din diferite motive personale nu mai doriți publicarea acestei fotografii astfel că indiferent de dorința dumneavoastră fotografia a putut fi văzută de către dezvoltatori deși poate făcea obiectul unei chestiuni de intimitate sau pur și simplu orice altceva astfel ca dumneavoastră v-ati De ce să nu o publicați cu toate astea fotografia a fost văzută.

Peste 5.6 de utilizatori de această au fost afectati de aceasta eroare, deși inițial Facebook nimic acest bug, insa presa prin presiunile care le-a pus Facebook-ului i-a determinat explice situația și să o facă publică. Facebook am trimis un mesaj de notificare tuturor utilizatorilor care au fost afectați de acest bug.

este trist că tocmai acum s-a de acest bun în luna decembrie. cu toate astea CEO-ul Facebook ar putea primi o amendă până la 20 de miliarde de lire sterline sau 4% din venitul global. asta prevede noul regulament

unde prezenta Antal Facebook a afirmat că ,, Ne pare rău că s-a întâmplat asta”. Facebook va oferi cele necesare dezvoltatorilor pentru a vedea dacă acest bug le-a afectat munca și că va lucra alături de aceste companii pentru a șterge fotografiile care aceștia nu ar trebui să le aibă.

Din păcate din Facebook se află unui nou scandal iar această scăpare a Facebook-ului ne arată încă o dată că există mare la abilități datele tale nu sunt stocate în siguranță așa cum ar trebui să fie, și asta va duce la o neîncredere tot mai mare în rândul utilizatorilor privind această rețea socială globală.

iar faptul că aceste fotografii care a fost încărcate Dar niciodată au fost publicate trebui să îți pună un mare semn de întrebare privire la Facebook și la ,,cat de bine” sunt protejate datele tale unde mai pui că părți terțe am acces la aceste fotografii.

Cu câteva scuze nu se face primăvară Facebook ar trebui garanteze dreptul la protejarea informațiilor utilizatorilor doar pentru că până la urmă prin ei își câștigă marile venituri de pe urma acestora și să tot mai mult acordând o atenție sporită la aceste lucruri. de aceea sfat personal, aveți grijă atunci când doriți să încărcați o fotografie sau mai multe și să vă gândiți dacă fotografiile nu sunt indecente dacă chiar doriți să le publicați ca prietenii voștri să le vadă sau alte persoane din exteriorul cercului dumneavoastră de prieteni și să fiți conștienti de aceste lucruri pentru că mai târziu o să regretați amarnic.

Dați și voi un share și un like articolului am pe butoanele de mai jos

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment