Google photos schimbă regulile dacă vrei spațiu nelimitat de stocare pentru pozele tale

Dă şi tu share articolului

Google photos ne surprinde de această dată cu decizia care tocmai a luat o privind oferirea de spațiu nelimitat utilizatorii Google. dar totodată trebuie să menționăm că ori ceea ce este nelimitat dus și întors și aici referim În special la acei termeni și condiții pe care trebuie să îi citim.
ceva timp Google photos a decis să îți ofere spațiu nelimitat pentru găzduirea fișierelor tale. O decizie foarte bună având în vedere faptul că majoritatea dintre noi poze cu telefonul și online.


este drept că Google recent a Realizați niște ape datori pentru pagina de suport și se vorbea despre stocarea nelimitată pe care o ai la dispoziție. dar până acum orice fișier video o filmare cu telefonul în format HD sau Full HD odată ce îl uploadai  de pe telefon filmul realizat de tine era comprimat de către Google dar nu se pune la socoteală și de stocare de pe Google Drive.
Ulterior Google s-a gândit mai bine și a revenit asupra acestei decizii iar acum știi ca formatele video suportate în continuare această funcție sunt mpg, .mod, .mmv, .tod, .wmv, .asf, .avi, .divx, .mov, .m4v, .3gp, .3g2, .mp4, .m2t, .m2ts, .mts și .mkv.


după cum putem vedea sunt o mulțime de formate ce pot fi încărcate în contul Google dar din păcate există și cel mai celebru format pentru fotografiile realizate cu camere foto profesionale, aparate DSLR RAW nu exista.

În opinia mea și a multora Google am dorit să facă această schimbare din cauza unor anumite utilizatoare care au vrut să păcălească sistemul Hunter mod foarte interesant mus când filme piratate uploadandu-le in Google photos . Aceasta este o presupunere pentru că Google nu a oferit nici o explicație pentru aceste schimbări care le realizat în contul Google photos
va reveni cu o explicație privind măsura luată pentru serviciul Google photos

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment