Samsung Galaxy S10 ar putea face poze foarte bune noaptea

Dă şi tu share articolului

Samsung Galaxy S10 este un telefon de top care te suprinde din toate punctele de vedere însă vestea bună este legată de camera foto.

Practic este pozele realizate pe timp de noapte ar fi de o calitate incredibilă chiar în luminozitate scăzută.

Samsung Galaxy S10 va fi disponibil și întru o versiune plus conform zvonurilor apărute pe internet și spune de acum pe spate și două pe față.

Galaxy S10 precum alte telefoane de top ne vor surprinde plăcut prin fotografiile care ne vom realiza în lumină scăzută.

Google a reușit ca prin seria Pixel să demonstreze că e foarte important software-ul. cei de la Samsung a implementa un mod de numit Bright Night prin care tu vei putea să captezi imagini mai luminoase sunt condiții de scăzută.

Google pixel 3 s-a remarcat  la finalul anului 2018 prin opțiunea Night Shift excelentă pentru cadre trase în condiții de lumină scăzută.

Google a investit mult în această direcție dar s-a bazat masiv pe partea software nu pe ce a hardware.

Aaceastă descoperire a fost realizată de către membrii marelui forum XDA Developers. aceștia au descoperit informații sunt despre noul Galaxy S10  în codul de Android Pie pentru Galaxy Note 9.

Samsung va trece la One UI iar aceasta Reprezintă o nouă interfață privind modul în care folosești telefonul.

într-un articol precedent am scris despre versiunile lui Samsung Galaxy S10 care vor fi lansate în acest an practic rezista o versiune mică cu un ecran de 6.1 inch și o rezoluție 2k+ și tehnologie AMOLED iar camera de selfie va fi integrată în ecran. Senzorii vor fi mutați pe latura superioară deci te vei bucura de un ecran imens așa cum mulți și-au dorit

Samsung Galaxy S10 Plus ar putea fi considerat un Phablet prin simplul fapt că dimensiunea ecranului este una de 6 puncte 4 inch Doica Plus și va avea la dispoziție un ecran AMOLED de cea mai buna calitate iar pe față vom regăsi două camere foto.

Pe lângă aceste versiuni de Samsung Galaxy S10, există și o versiune de top care va putea fii conectat la o rețea 5G. Deci va fi un ,,ultra Premium” smartphone și va avea un nume de cod Beyond X.

Dă şi tu un share și un like articolului

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment