Samsung Galaxy S10 ar putea avea 3 camere foto principale

Dă şi tu share articolului

Samsung Galaxy S10 ar putea avea 3 camere foto principale

Viitorul flagship samsung Galaxy S10 ar putea reprezenta ce materie de tehnologie

Samsung Galaxy S10 ar putea avea un sistem îmbunătățit de camere foto principale cu trei senzori în loc de doi

Odată cu lansarea louis Samsung Galaxy S9 cei de la Samsung au spus că am nu mai au obsesie aceea de a aduce ” în premieră” noi tehnologii. Spre deosebire de Huawei la capitolul camere foto Samsung Galaxy S9 a fost surclasat de către cu producătorul chineză
Pe Samsung Galaxy S9 regăsim un senzor de amprentă pe ecran sau camere foto triple cu 3 senzori însă nu este exclus ca viitorul model Galaxy S10 să rupa gura Târgului.

Samsung marius strategie foarte bine pusă la punct privind perfecționarea tehnologiilor sale decât lansarea acestora în mod rapid.
Samsung Galaxy S10 ar putea avea sistem de camere foto triple pe partea din spate
Și mai sus Huawei de demonstrat că tehnologia nu ține cont de limite astfel încât și să atragă atenția cu un aranjament de camere foto prima având 40 de megapixeli cu senzor secundar de 8 Megapixeli și world of cameră monocroma în de 20.000 de megapixeli.

Kim Dong Won analist in kb securities a făcut o predicție în ceea ce privește viitorul model Galaxy S10 și acesta afirmă că noul model va avea un sistem de camere triple plus un senzor 3D.

Ar trebui să ne așteptăm la un telefon foarte specială din acest punct de vedere întrucât odată cu lansarea noului model va avea un statut de ediție aniversară.

Dong-Won nu are informatii de la camerele foto și amplasamentul acestora. Tot ce se știe este faptul că ne putem aștepta grație de top.
Este drept că am camera foto a devenit elementul central opțiunile pe care le caută consumatorii acestui criteriu își aleg un smartphone. Dacă Galaxy S10 nu va reuși să aibă această tehnologie implementată este posibil ca producatorul american Apple să aducă pe piață primul său telefon din istorie cu 3 camere chiar în această toamnă

Nu putem știi cu exactitate în prezent care vor fi specificațiile tehnice ne putem baza doar pe anumite declarații dar și pe zvonuri.a

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment