Samsung Galaxy J2 Pro – Telefonul care nu se conectează la internet

Dă şi tu share articolului

 Review – Samsung Galaxy J2 Pro 2018 – A lansat telefonul care nu se conectează la internet

În timp ce de telefoane inteligente se întrec în lansarea telefoanelor din ce în ce mai performante. Samsung putem spune așa face un pas înapoi cu acest telefon care va fi lansat. Samaung Galaxy J2 (2018)

Compania samsung va lansa telefon care va fi destinată special persoanelor în vârstă şi celor care dependenţi de internet. Galaxy J2 Pro (2018) este un smartphone care nu se va conecta la internet.
Un comunicat de presă ne înștiințează starea modelului J2 Pro în Coreea de Sud. Acest telefon nu se va putea la rețele mobile cum ar fi 3G LTE Wi-Fi.
Și după cum afirmă cei de la Samsung acest telefon va veni în sprijinul elevilor și studenților ce se vor axa pe învățat fără să mai petreacă timpul pe rețelele sociale.Samsung Galaxy J2 Pro pare a fi o alternativa foarte bună pentru persoanele în vârstă sunt interesați de folosirea smartphone ului pentru conectarea la internet. Și totuși rămâne un smartphone întrucât dispune de senzori și funcțiile sunt prezente pe acesta. Poți trimite sms uri iniția apeluri, de asemenea poți filma și face fotografii.
Specificații samsung Galaxy J2 Pro (2018)
La capitolul specificații telefonul nu excelează nici nu putem mă spune că nu are specificații de telefon smartphone.
– Ecran Super AMOLED de 5 inch cu rezoluție 540×960.
– Sistem de operare Android 7.1 nougat
– procesor qualcomm MSM8917 snapdragon 425 de 1,4 Ghz Cortex A53
GPU Adreno 308
– Memorie internă 16 GB.
– Memorie telefon 1.5 GB
 – Telefonul lui i se poate atașa un card microSD până la 256 GB în slotul dedicat.
– Camera foto telefonul. Dispunere două camere foto prima este de 8 Megapixeli cu auto Focus iar camera a doua sau selfie camera dispune de 5 megapixeli .
–  Telefonul se poate conecta laA-GPS Glonass şi BDS.
– Radio fM
– Baterie 2600 Mah
Preţ telefon Samsung Galaxy J2 2018
Telefonul poate fi cumpărat în trei culori negru, auriu și albastru .
Prețuri pentru acest marfin este de aproximativ 120 de euro. La Emag telefonul costa 880 de LEI
Păreri Samsung Galaxy J2 2018
Dacă eşti în căutarea unui telefon şi când spun telefon strict telefon mai puţin un smartphone ar fi o alegere pentru tine fie că eşti tânăr sau în vârstă. Totodată acest telefon se pretează bine celor care nu au conturi pe reţelele sociale sau nu folosesc internetul pe stradă la muncă etc.
Concluzii.
Samsung surprins cu downsize prin lansarea acestui telefon Galaxy J2 2018. Noi am așteptat că există un smartphone care blochează accesul la rețelele 4G și LTE.
Probabil când Samsung sa fie mai aproape de care vor un smartphone strict pentru iniția apeluri a trimite sms uri a face câteva poze sau filmări și cam atât. Compania a declarat că vrea să încurajeze comunicarea reală directă între oameni si sa combata dependenta de accesarea conturilor din eetelele sociale.
Practic esti limitat din cauza absenței internetului. Personal nu știu dacă acest telefon va avea succes și va fi cumpărată de multe persoane. Probabil că va fi un eșec probabil este posibil ca acest telefon să ajungă pe piață și să fie vândut.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment