Google ar fi confirmat numele Android P înaintea lansării.

Dă şi tu share articolului

Google ar fi confirmat numele Android P înaintea lansării.

Nu se știe exact dar se speculează faptul că gigantul Google ar fi confirmată numele noului Android Android P.  Mai multe detalii vor fi comunicate la Evenimentul Google I/O pedata de 8 mai.

De când a fost lansat acest nou sistem de operare Android a primit nume de dulciuri. Google ne obișnuim aceste denumiri surprinzătoare de deserturi. Sistemul Android spre deosebire de iOS una sistem personalizabil ce te
lasă să profiți de el mult și să îl personalizez după bunul plac.

Ultimul Android Care este acum disponibil pe telefoanele noi este Oreo. Viitorul Android va avea la finalul litera P.  Cu alte cuvinte Google s-a decis sa puna logoul noului sistem de operare Android ,,inghetata pe băt”.

Se presupune că acest nume ar fi fost tune divulgării pachetul Spring 2018 wallpaper Collection. În prezent se regăseşte sub numele Android 9 P developer preview.
Din punct de vedere al noutăților care vor fi introduse în noul Android P putem enumera: Suporturi pentru crestătură clan, notificari mult mai eficiente predefinite și suport pentru înregistrarea apelurilor. Vor fi și modificări la design și nu în ultimul rând goo google Assistant va fi mai bun decât cel din versiunile precedente.
Alte noutăți care mi sa părut destul de interesantă și mă bucur că va fi disponibilă pe noul Android P  o reprezintă blocarea apelurilor spamam. Practic atunci când primești un apel constant de la cineva acesta va fi blocat fără a mai fi nevoie de instalare a unui soft din Google Play.
De asemenea se vehiculează și faptul că odată cu apariția noului aplicațiile vechi cu care create pentru versiunile android 4 1 etc nu vor mai putea rula pe acest nou sistem de operare. Motivul este simplu aplicațiile vechi șanse mari să includă vulnerabilități care nu au fost remediate.
De asemenea vorbim despre notificări în în noul Android notificările personalizabile astfel încât oferi o experiență cât mai plăcută. Este similară ca aceea de pe iPhone. De asemenea va fi simplu și ușor să răspunzi la mesaje direct din interiorul casetei de notificări. Alte funcţii care s-ar regăsi în viitorul Android P ar fi: o nouă bară de navigare, suport pentru blocarea apeluri comerciale şi îmbunătăţiri la nivel de securitate prin repararea vulnerabilităţilor.
Cu siguranţă vor exista şi alte îmbunătăiri ale sistemului şi alte funcţii. Orice upgrade are ca scop îmbunătăţirea versiunii existente.
Când va apărea noul Android P?
Mai multe detalii despre noul Android 9 P vom vedea pe data de 8 mai la conferintea Google I/O
Dacă va plăcut articolul lăsați un Share like

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment