Dacia Duster intră în top-ul maşinilor vândute în Germania

Dă şi tu share articolului

Odată cu noul model ieșit în premieră să intră în vândute suvuri din Germania.
În primele trei luni anului 2018 sa clasa pe poziția a zecea.
Dacia Duster se clasează pe locul 4 clasamentul suvurilor compacte.
Cei de la Dacia și au propus încă de când a fost lansat primul model de mașină Dacia Duster ca această mașină să aibă un preț bun de plecare și să ofere acțiune când ai ajuns pentru un autoturism ieftin.
În primele trei luni ale anului 2018 germanii au cumpărat 5 225 autoturisme Dacia Duster creștere cu 19,7% mai mult decât în aceeași perioadă din 2017.
O statistică vânzărilor de SUVuri din germania ne arată că dacia Duster ocupă locul patru. Primul loc se clasează Volkswagen t-roc, opel Mokka, și Opel crossland.Odată cu apariția unui SUV la un preț foarte bun germania și a îndreptat atenția către o mașină ce se pretează multă în nevoilor lor, cu un cost de achiziție bun dar și de întreținere bun dar și de întreținere. Mașinile Dacia Este adevărat că sunt mașini ce nu se compară cu cele din segmentele superioare dar au au fiabilitate ridicată.

Compania Dacia si-a schimbat filozofia orientandu-se catre clienti punand accent pe feedbackul primit de la acestia. Astfel Dacia a dorit sa patrunda și pe piața Europeană ziare uși cu succes sunt alte modele superioare ca preț Daciei Duster.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment