Rovinietă 2021: ce soluții digitale ai pentru a plăti taxa de drum

Dă şi tu share articolului

Odată cu evoluția tehnologică s-au înmulțit și metodele prin care poți să achiți rovinieta, taxa de drum pe care o plătești atunci când circuli pe drumurile naționale.

CEC Bank a anunțat că rovinieta poate fi acum achiziționată direct din aplicația sa. De asemenea, puteți plăti taxe de trecere prin intermediul aplicației băncii și direct prin intermediul serviciilor bancare online. rovinietele sunt emise prin Scala Assistance, care este partener al CEC Bank în acest proiect.

Agenția a declarat că întregul proces de cumpărare a rovinietei în aplicația de bancă mobilă a CEC Bank durează doar câteva minute, iar plata se finalizează automat din contul utilizatorului fără a fi nevoie să introduceți alte date bancare.

Cum poți plăti rovinieta

CEC anunță că serviciul e disponibil din luna iunie.

”Începând din luna iunie, rovinietele pot fi achiziţionate direct din aplicaţiile de mobile şi internet banking ale CEC Bank. Rovinietele sunt emise prin intermediul Scala Assistance, partenerul CEC Bank în acest proiect. Astfel, utilizatorii au  acces la o modalitate rapidă şi facilă pentru a achiziţiona sau reînnoi rovinietele, fără a sta la ghişee şi fără a completa date bancare”, arată Scala Assistance.

Rovinieta se emite automat în format electronic, fiind salvată în secţiunea dedicată din aplicaţie, care serveşte şi ca arhivă pentru toate rovinietele emise în aplicaţie.

„Având în vedere contextul social în care ne aflăm, care deschide dorinţa de a călători după o perioadă lungă de restricţii, dar în care se menţine nevoia limitării expunerii sau alte contexte, este important să oferim publicului soluţii cât mai la îndemână, facile şi sigure, pentru achiziţia documentelor de drum necesare – în acest caz, a rovinietelor.

Integrarea cu aplicaţia de Mobile Banking a CEC Bank este un pas important în această direcţie, care le permite posesorilor de vehicule să achiziţioneze rovinieta obligatorie extrem de rapid”, declară Radu Banzea, director general Scala Assistance.

Digitalizarea fortata de vremurile care le traim dar foarte utila in conditiile in care traim in 2021 nu in 1990.

Opțiunea de comandă rovinieta din aplicație adaugă o serie de caracteristici, inclusiv integrarea cu ghiseul.ro pentru vizualizarea și plata impozitelor, plăți instantanee și Alias ​​Pay (plăți pe număr de telefon) către beneficiarii cu conturi bancare) S-a alăturat acestui Transfond serviciul sau conectat la conturile altor nouă bănci și instituții financiare de top pentru a verifica soldurile și tranzacțiile.

Aplicația mobilă CEC Banking Mobile Banking este disponibilă în Google Play și App Store. De asemenea, puteți accesa opțiunea de a cumpăra rovinieta pe platforma de rețea bancară online a CEC Bank. Dacă nu doriți să utilizați aplicația bancară CEC, aveți alte opțiuni:

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment