Review – Samsung Galaxy A8 (2018), smartphone cu un design elegant

Dă şi tu share articolului

Review – Samsung Galaxy A8 (2018), smartphone cu un design elegant şi cu specificaţii de top

Samsung Galaxy A8 (2018) este un smartphone foarte interesant care îl vom prezenta mai jos. Acest smartphone se situează la graniţa dintre telefoanele din segmentul mid-range şi cele highend. Funcţiile acestuia şi preţul îi conferă acestui telefon statutul de telefon mid-range cu valenţe premium

 Telefonul are un design foarte frumos elegant şi pot spune cu tărie că este o opţiune serioasă la alteranetivele de top cum ar fi Samsung Galaxy S8 sau Huawei U11.

Designul telefonului este diferit faţă de un S8 din categoria premium şi asta se vede atnci când îl vei ţine în mână. Materialele folosite la construcţia lui nu se regăsesc pe fratele său S8.  Totuşi telefonul are sticlă pe spate şi astae îţi dă un sentiment extrem de plăcut. Logoul Samsung nu mai există pe faţa acesutia pentru a face loc displayului e buna caltiate şi uşor de folosit Inifinity. Un display cu margini subţiri.

Samsung Galaxy A8 specificaţii tehnice
– Samsung Galaxy A8 (2018) are specificaţii de telefon premium şi asta ne bucură pentru că vedem că tehnologia ce însumează toate aceste specificaţii o vedem şi pe telefoanele din segmentele mai de jos.
– Display-ul este de tip Infinity şi are o rezoluţie de 2.220×1080 şi o diagonală impresionantăd e  5.6 inchi. Ecranul beneficiază de protecţia Gorial Glass Display
Samsung Galaxy A8 are un procesor Octa-Core Exynos 7885 şi este tractat la 2,2 + 1,6 Ghz
– Acceleratorul grafic este un Mali-G71
– Memoria este de 4 GB RAM. Memoria internă este de 32 de GB dar dacă ţi se par insuficienţi poţi oricând să apelezi la folosirea unui card microSD. Acesta te va ajuta să îţi stochezi toate pozele, filmele.

– Camera foto-video principală are 16 mpx şi face poze neaşteptat de bunee. Ce-a dea doua cameră este una duală de 16 mp.

– Bateria este un Li-Ion de 3.000 mAh şi îţi va fi suficientă pentru a putea folosi telefonul intens 2 zile
Telefonul rulează sistemu lde operare Android 7.1.1 şi este personalizat cu Samsung Experience 8.5.
Telefonul are senzor de amprentă este amplasat sub cameră şi va fi mult mai confortabil de folosit fie dacă eşti dreptaci sau stânaci.
– O noutate o reprezintă radioul FM . Telefonul dispun de Radio FM şi este pritnre puţinele telefoane care mai vin cu un radio încorporat.
Telefonul se găseşte în două versiuni de 32 sau 64 GB
Certificatul ip-68 îl regăsim şi pae acest telefon şi asta mă bucură.

Samsung Galaxy A8 2018 preţ

Preţul reprezintă cea mai mare problemă pentru acest telefon. Samsung Galaxy A8 (2018) are un pre’de 2200 de LEI şi într-adevăr este un preţ mare. Asta te face să te gândeşti serios dacă iei în calcul opţiunea serioasă să cumperi un smartphone high end cum ar fi viitorul Samsung Galaxy S9 pe care îl vom prezenta în curând.
Concluzii,

Samsung Galaxy A8 (2018) este un telefon cu specificaţii de top ce îţi oferă tot ce ai nevoie atât pentru a face multitasking, gaming sau să filmezi ce are un preţ mare de achiziţie. Chiar şi aşa dacă vrei un telefon din gama Samsung şi nu ai bani suficienţi pentru S9 atunci acest telefon ţi se adresează. Vei căpăta un Samsung cu dotări foarte bune. Telefonul paote fi achiziţionat şi la Vodafone, Orange, Telekom fie la abonament sau la liber.

Daţi şi voi un share şi un like!

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment