Dacia face furori în Europa de vest. Vânzări record pentru Dacia

Dă şi tu share articolului

Dacia impresionează Europa de vest: trei modele în top 10

Dacia Duster fără îndoială este cel mai nou model anunțat de producător. Un preț bun de achiziţie așa cum a
obișnuit Dacia şi un design frumos au făcut ca această maşină să depăşească alte maşini mult mai scumpe.

 Un preț bun de achiziţie așa cum a
obișnuit Dacia şi un design frumos au făcut ca această maşină să depăşească alte maşini mult mai scumpe.

Datorită preţurilor reduse de achiziţie atât Dacia Duster cât şi alte modele din această gamă au făcut vânzări record în Europa. Un preţ bun de achiziţie şi dotări foarte mult exact ca pe maşinile premium i-au făcut pe străini să-şi concentreze atenţia către autoturismul românesc.Să nu mai vorbim de design de facelifturile care au avut loc între timp. Dacia are un design frumos aşa cum vedem pe la maşinile germane şi asta te face să o aprecizei să-ţi placă

Dacia Duster a ajuns într-un top 10 cu maşini ieftine şi bune. Britanicii apreciază acest tip de maşini pentru că sunt fiabile şi au un cost de întreţinere mult mai mic faţă de cele din segmentele superioare. În acest top 10 au intrat alte două modele ale companiei din Mioveni. Este vorba despre Dacia Logan şi Sandero. Ce e drept producătorul argeşean a reuşit să găsească reţeta pentru a impresiona şi pe pieţele auto mai dezvoltate şi mai pretenţioase. Şi în România de 10 ani situaţia s-a schimbat foarte mult. Potenţialii clienţi sunt mult mai exigenţi, mult mai pretenţioşi şi asta a generat o concurenţă mare între producătorii auto. Dacia Duster, Logan şi Sandero sunt produse de renault sub brandul Dacia iar acestea au intrat în primele trei poziţii în clasament.

Parametrii care s-au luat în calcul privind sondarea pieţei s-au reumaz la preţurile, taxele şi asigurările pe care trebuie să le plătească un proprietar dar şi costurile de service ş.a.

Dacia Duster pleacă de la un preţ de 11.000 de euro şi spre deosebire de alte odele din segmentul superior se dovedeşte a fi un preţ foarte bun. Dacia Duster este unul dintre SUV-urile cele mai bune disponibile pe piaţă având un raport calitate preţ imbatabil.

Una dintre greşelile care le fac mulţi cumpărători atunci când sunt în căutarea unei maşini o reprezintă faptul că aceştia iau în calcul doar preţul iniţial fără să se mai gândească pe termen lung cât va costa maşina în timp şi aici includem reparaţii, costuri de întreţinere etc. Dar modelele Dacia stau foarte bine la aceste capitole. Este adevărat Duster a obţinut doar 3 stele la siguranţă EuroNCAP. Cu siguranţă se puteau îmbunătății multe lucruri pentru a scoate un scor mult mai bun. Rămâne de văzut în viitor ce scor va obţine în facelifturile viitoare.

Concluzii,

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment