Review power bank Samsung EB-P1100B 10000 mAh Quick Charge 2.0, păreri preț.

Dă şi tu share articolului

Review power bank (baterie externă) Samsung EB-P1100B 10000 mAh Quick Charge 2.0 Silver

Te-ai gândit vreodată că pot exista situații în care nu poți ajunge la o priză și va trebui să îți folsoeșt telefonul. Ei bine un Power Bank îți va fi util.

Astăzi vom trece În revistă ăn acest review o baterie externă produse de Samsung EB-P1100B de 1000 mAh.

Această baterie externă de la Samsung Îți va fi utilă atunci când nu poți ajunge la o priză ori ești într-o minivacanță. Cei de la Samsung oferă un raport preț per calitate foarte bun. Cu toate astea era loc de mai bine.

Datorită tehnologiei Quick Charge sau fast charge te vei bucura de o încărcare rapidă a telefonului, tabletei sau a oricărui device spre deosbire de alte baterii externe care încarcă greu neavând funcția quick charge. Deci un mare plus pentru aceast power bank de la Samsung.

Bateria de față are o capacitate de 10000 mAh ce îți vor fi arhisuficienți pentru 2 încărcări jumătate. Dar ce două încărcări și jumătăate? Pentru că în teorie sunt 10000 mAH, energia care of zează este mai mică de valoarea aceasta pentru că există pierderi de energie practic este vorba de energia aceea reziduală.

Bateria vine cu un indicator led și un buton ON/OFF pentru închidere și deshidere. M-aș fi așteptat ca cei de la Samsung să pună un ecran prin care să vezi câți mAh mai rămân în urma încărcării unui telefon. Cei de la Samsung spune faptul că materia are 500 de cicluri de încărcare iar durata de încărcare a acesteia este de 220 de minute.

PRO

Cei de la Samsung au deces construiesc o baterie cu un design foarte reușit. Carcasa acestia este de aluminiu și atunci când o vei ține în mână o să ai o senzație de premium. În esență este un power bank premium.

Bateria vine cu doi conector USB de ieșire OUTPUT și de asemenea vere găsit în pachet un cablu micro USB. Voltajul de ieșire (pentru încărcare este de  5 V / 9 V .

Bateria dispunde de tehnologia Quick Charge 2.0.

 Datorita capacitatii sale de incarcare dual-port, acumulatorul extern poate alimenta simultan doua dispozitive pentru un plus de confort si mult mai putina dificultate. Acumulatorul Samsung este compatibil cu o gama larga de dispozitive terte si Samsung care va ofera multa libertate pentru a incarca ceea ce aveti nevoie.

Caracteristici Voltaj Si Amperaj, Caracteristici Voltaj Si Amperaj Voltaj 5V 2 A, Voltaj 9V 1.67 A 

Acumulatorul Samsung previne supratensiunea cu protecția OVP

Un raport excelent mAh per greutate astfel că greutatea aceteia este de 220 g ceea ce este foarte bine. Îți va fi la îndemână oricând fără să te plângi ca este cam grea față de alte baterii externe. Pentru că există pe piață baterii care ajun la 400, 500 g. de asemenea dimensiunile acestuia sunt mici  141.8 x 71 x 14 mm 

Contra.

Așteptam pentru 10-15 lei în plus cei de la Samsung să pună un cablu mai mare în pachet ssau un încărcător Travel Adapter. În cutie vei regăsi un cablu micro USB de 20 cm. Asta este o dezamăgire. Atenție cei care aveți telefoane ca Galaxy S10, Galaxy Note 10, Galaxy S10 Plus nu o veți putea folosi decât dacă coenctați cablul Micro USB Type C la aceasta și telefonul dvs. Aș fi așteptat totuși fie un cablu micro USB type c, sau două cabluri unul microusb și unul type c având în vedere că telefoane care există telefoane precum Galaxy S10 care dispu nde mufă Type C. Poate în viitor cineva se va autosesiza și va ține cont de aceste sugestii.

Concluzii,

Acest Power Bank de la Samsung EB-P1100B mi-a făcut o impresie bună. Își dovedește utilitatea de fiecare dată. Vă recomand această bateie cu căldură. știu că există baterii care 20000 de mAH dar și cu aceasta vă puteți face treaba poate încărca la alegeri de două ori și jumătate una mănâncă Galaxy S10, si S10 Plus. Aș fi așteptat totuși un cablu ceva mai lung și de preferință cu un încărcător.

Prețul acestei baterii Samsung EB-P1100B este de 90-100 de LEI.

aștept părerile voastre pe rubrica de comentarii

dați voi un share și un like postări

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment