Review Noua Dacia Logan III – preț, motorizări, opinii

Dă şi tu share articolului

Dacia este unul dintre cei mai noi producători de automobile, iar cu noua lor lansare, Dacia Logan III, și-au îmbunătățit cu siguranță reputația în industrie. În acest articol, vom trece în revistă Dacia Logan III – preț, motorizări și păreri ale utilizatorilor săi. De asemenea, vom lua în considerare avantajele și dezavantajele acestui automobil. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cel mai nou model de la Dacia!

Prezentare generală a modelului Dacia Logan III

Dacia Logan III este un automobil subcompact produs de producătorul român Dacia începând cu anul 2012. În prezent, este cel mai bine vândut model al companiei, cu peste 1 milion de unități vândute la nivel mondial începând cu 2019. De asemenea, este produsă sub licență de AvtoVAZ în Rusia și JV683 în Maroc.

Cea de-a treioa ua generație Logan a fost lansată în 2020, cu un nou design inspirat de Audi A1 și Suzuki Swift. Este disponibil ca sedan sau break și este disponibil fie cu un motor pe benzină de 1,6 litri, fie cu un motor diesel de 1,5 litri.

În ceea ce privește prețul, Logan III pornește de la aproximativ 9.000 de euro pentru modelul de bază cu motorul pe benzină de 1,6 litri. Versiunea de top cu motorul diesel de 1,5 litri costă în jur de 13.000 de euro.

Criticii au lăudat în general Logan III pentru prețul său scăzut, interiorul spațios și calitatea bună a construcției. Cu toate acestea, unii i-au criticat lipsa de rafinament și designul învechit.

Comparație de preț cu alte mașini din clasa sa

Dacia Logan III este o mașină de buget care oferă un raport calitate-preț bun. Este una dintre cele mai accesibile mașini din clasa sa, iar prețurile sale încep de la aproximativ 6.000 de lire sterline. Acest lucru o face să fie o alegere excelentă pentru cei care caută o mașină ieftină, care este totuși fiabilă și are toate caracteristicile de care au nevoie.

În comparație cu alte mașini din clasa sa, Dacia Logan III este foarte ieftină. De exemplu, Ford Fiesta începe de la aproximativ 10.000 de euro , iar VW Polo începe de la aproximativ 11.500 de lire sterline. Logan III este, de asemenea, mai ieftin decât Skoda Fabia, care începe de la 8.500 de lire sterline.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei mașini ieftine, dar fiabile, Dacia Logan III ar putea fi o opțiune bună pentru dumneavoastră. Este una dintre cele mai accesibile mașini de pe piață și oferă un bun raport calitate-preț.

Specificațiile motorului

Noua Dacia Logan III este disponibilă atât în versiunea cu motor pe benzină, cât și în cea cu motor diesel. Versiunea pe benzină este un TCE 115 de 1,2 litri cu transmisie manuală cu șase trepte, în timp ce versiunea diesel este un dCi 90 de 1,5 litri cu transmisie manuală cu cinci trepte. Modelul de bază al Logan III vine cu dotări standard precum aer condiționat, conectivitate Bluetooth și USB, geamuri electrice față, scaunul șoferului și coloana de direcție reglabile pe înălțime și închidere centralizată cu telecomandă. Dotările de siguranță includ ABS, ESP, airbaguri cortină față și spate și airbaguri laterale față.

Logan III este disponibil în patru niveluri de echipare: Ambiance, Laureate, Prestige și vârful de gamă Techroad. Prețurile pornesc de la 9.495 de lire sterline pentru nivelul de echipare Ambiance cu motorul pe benzină TCE 115 de 1,2 litri și de la 10.995 de lire sterline pentru nivelul de echipare Laureate cu motorul diesel dCi 90 de 1,5 litri.

Caracteristici de siguranță

Dacia Logan III este o mașină sigură și fiabilă. Caracteristicile sale de siguranță includ:

-ABS (sistem de frânare antiblocare)
-ESC (control electronic al stabilității)
-Sistem de monitorizare a presiunii în pneuri
-Ancore pentru scaunele de copii ISOFIX
-Lumini de rulare pe timp de zi
-Fascicule de faruri automate

  • Ștergătoarele cu senzor de ploaie

Aceste dotări fac din Dacia Logan III o mașină sigură și confortabilă la condus.

Interior

A treia generație Logan este o mașină spațioasă și confortabilă, perfectă pentru familii. Vine cu o mulțime de opțiuni de depozitare, inclusiv un portbagaj mare, iar scaunele sunt confortabile și oferă susținere. Habitaclul este bine construit și proiectat, cu toate comenzile la îndemână.

Există o mulțime de dotări standard, cum ar fi aer condiționat, conectivitate Bluetooth și un sistem de infotainment cu ecran tactil. Lista de dotări opționale este, de asemenea, impresionantă și include elemente precum faruri automate și cruise control.

Recenzii și opinii ale utilizatorilor

A treia generație a Dacia Logan a fost introdusă în 2013. Mașina este disponibilă atât în versiune pe benzină, cât și în versiune diesel, cu un motor de 1,2 litri pentru versiunea pe benzină și un motor de 1,5 litri pentru versiunea diesel. Mașina este disponibilă în trei niveluri de echipare diferite: Standard, Ambiance și Laureate.

Nivelul de echipare Standard vine cu geamuri și oglinzi manuale, închidere centralizată, tapițerie din pânză și jante din oțel. Nivelul de echipare Ambiance adaugă geamuri electrice față, mânere ale ușilor și oglinzi în culoarea caroseriei, un MP3 player și jante din aliaj. Nivelul de echipare Laureate, vârful de gamă, vine cu cruise control, climatizare, tapițerie din piele și elemente de finisaj interior cromate satinat.

A treia generație Logan a fost foarte bine primită de critici. What Car? i-a acordat o notă de cinci stele, spunând că “Logan este ieftin de cumpărat și de utilizat, este spațios și practic la interior și – cel mai bun lucru – se conduce mult mai ușor decât ai fi îndreptățit să te aștepți, având în vedere prețul său foarte mic”. Auto Express a lăudat, de asemenea, costurile de funcționare reduse ale mașinii, interiorul spațios și rulajul confortabil.

Comentariile utilizatorilor despre cea de-a treia generație a Dacia Logan sunt covârșitor de pozitive. Proprietarii laudă costurile reduse de funcționare, interiorul spațios și confortul de rulare. Mulți proprietari comentează, de asemenea, calitatea ridicată a construcției mașinii, mai ales în comparație cu alte mașini din gama sa de preț.

Pro și contra

Noua Dacia Logan III este o mașină excelentă pentru cei care au un buget limitat. Are o varietate de motoare din care poți alege, ceea ce o face o alegere bună pentru condusul în oraș sau pe autostradă. Habitaclul este spațios și confortabil, iar portbagajul este suficient de mare pentru a găzdui o mulțime de bagaje. Cu toate acestea, există câteva dezavantaje care trebuie luate în considerare înainte de a cumpăra Logan III. În primul rând, modelul de bază nu vine cu aer condiționat, așa că fiți pregătit să adăugați această caracteristică dacă locuiți într-un climat cald. În plus, Logan III nu are un aspect foarte luxos, așa că, dacă sunteți în căutarea unui vehicul de lux, este posibil ca aceasta să nu fie cea mai bună opțiune.

Concluzie

În concluzie, Dacia Logan III este o masina buna la pretul sau pentru cei care caută o mașină fiabilă și accesibilă. Oferă utilizatorilor un raport calitate-preț foarte bun, cu caracteristici precum scaune confortabile și un nivel de siguranță de cinci stele. În plus, este echipat cu opțiuni de motoare puternice care fac ca deplasarea în oraș sau la țară să fie rapidă și plăcută. Aspectul general al mașinii îl face, de asemenea, să se distingă de alte vehicule de pe piața actuală. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei mașini noi care să vă ofere putere, confort, stil și accesibilitate, toate într-un singur pachet, atunci luați în considerare posibilitatea de a verifica Dacia Logan III!

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment