Review – Philips One Blade Pro : un aparat de ras și tuns hybrid inteligent

Dă şi tu share articolului

Spre deosebire de multe dintre cele mai bune aparate de tuns barba de pe piață, Philips One Blade Pro are un cap interschimbabil care seamănă cu lamele găsite pe un aparat de ras de unică folosință Wilkinson Sword sau Gillette.

Acest cap mic, numit OneBlade, este menit să reziste patru luni de bărbierit obișnuit înainte de a fi înlocuit.
Spre deosebire de rudele sale analogice, cu toate acestea, această lamă are un tăietor mecanic integrat care se mișcă de 200 de ori pe minut pentru un bărbierit neted, fără probleme.

Există un pieptene detașabil și reglabil care se află deasupra tehnologiei OneBlade pentru barbă mai lungă și poate fi ajustat în trepte de la 0,4 mm la 10 mm, plasându-l la egalitate cu multe alte aparate de tuns barba pe care le-am avut recent plăcerea de a le testa.

Acestea fiind spuse, suprafața de bărbierit este foarte mică, ceea ce face dificilă coasa prin barbele groase.
Poate rezolva fuzz-ul, dar o tăietură uniformă care nu îndepărtează prea mult păr necesită o anumită abilitate și dexteritate.

Philips OneBlade Pro Review: calitatea acestuia

Sa nu batem campii (wahey!), Philips OneBlade Pro nu se simte ca un produs deosebit de scump sau robust. Este mic și ușor, ceea ce este un lucru pozitiv, dar accesoriile minuscule OneBlade sunt într-adevăr mici, iar accesoriile din plastic care le blochează la locul lor se simt fragile. Ai mâini ca gălețile excavatorului? S-ar putea să găsiți experiența de schimbare a lamei înfurioasă.

Pieptenul reglabil care vine cu acest pachet este o idee minunată în teorie, dar atunci când este pus pe partea superioară a tehnologiei OneBlade, devine gigantic și învinge scopul acestui tunsor agil.
De asemenea, arată subțire și a apărut în mijlocul bărbieritului de câteva ori.

În schimb, unitatea funcționează mult mai bine dacă o folosiți ca un aparat de ras tradițional și, în acest sens, este minunată. Este complet impermeabil, așa că îl puteți folosi la duș și puteți, de asemenea, să vă îngrămădiți pe crema de ras sau spumă dacă suferiți de piele sensibilă.

Dar da, este în esență realizat din destul de ieftin, singura atingere premium reală fiind micul ecran digital care arată timpul de încărcare rămas. Philips aruncă un suport obraznic, care este util pentru încărcare, precum și un încărcător cu două pini pentru o baie și o mică pungă de călătorie, ceea ce este frumos

Philips OneBlade Pro Review: autonomia bateriei

Acest lucru se datorează în mare măsură bateriei puternice litiu-ion a unității mici, care durează cel puțin 90 de minute la o încărcare completă.
Durează doar o oră pentru a-l încărca complet după conectarea la o priză.
Aceasta este o veste binevenită, dar nu este revoluționară pe piața de tuns barba de astăzi.

Dar, spre deosebire de unele încărcătoare mai ieftine care pretind că durează ore întregi, dar nu, Philips OneBlade Pro nu trebuie încărcat foarte des și, dacă tăiați doar de câteva ori pe săptămână, va dura cel puțin un cu o lună înainte de a fi necesară reîncărcarea.

Te gândești să călătorești cu noul tăietor? Asigurați-vă că cumpărați un adaptor cu doi pini, pentru că nu este nimic mai enervant decât să ajungeți la o baie de hotel care să nu se laude cu priza corectă. Probleme irascibile din prima lume.

Philips OneBlade Pro Review: performanța lui Philips One Blade Pro

După aproximativ o săptămână de utilizare, am decis că Philips OneBlade Pro este mai mult un dispozitiv de înlocuire a bărbieritului decât un aparat de tuns barba complet.
Pieptenele reglabile incluse sunt prea voluminoase și scad de la USP-ul acestui aparat de tundere, ceea ce înseamnă că oferă un bărbierit foarte strâns fără prea mult efort sau tăieturile și erupțiile urâte care vin cu bărbieritul umed.

Acum, eu nu sunt unul care să-mi crească barba Tom Hanks-in-Castaway, dar chiar și tunderea părului de lungime medie poate fi dificilă, deoarece pieptenele nu urmează contururile feței foarte bine și simt că e ‘ Îmi voi scoate mai mult păr decât îți dorești.
Există, cu siguranță, tăietori de barbă mai buni acolo pentru barbă mai lungă.

Dar folosirea Philips OneBlade Pro ca înlocuitor direct pentru lamele de bărbierit de unică folosință se simte ca o abordare adecvată, deoarece lama în sine este foarte bună pentru a deveni frumoasă și apropiată de piele, fără a zgâria sau agrava fizic suprafața.

Faptul că este complet impermeabil înseamnă că este posibil să-l luați la duș și se joacă frumos cu creme ușoare de ras și spume pentru o experiență chiar mai slabă. Acestea fiind spuse, probabil că nu este bine pentru părțile delicate ale corpului, deoarece lama deschisă înseamnă că este posibil să se agațe de zone ale pielii care sunt, să spunem, puțin mai conturate decât altele.

Philips susține că tehnologia lamei durează patru luni, bazată pe două bărbierit complet pe săptămână, dar au existat plângeri din partea proprietarilor că încep să se estompeze puțin înainte de această perioadă. Costă în jur de 30 de lire sterline pentru un pachet de trei înlocuitori autentici.

Philips oferă ceva cu adevărat diferit cu OneBlade Pro, deoarece dimensiunea sa redusă și greutatea redusă îl fac să se simtă mai mult ca un aparat de ras de unică folosință decât unele dintre aparatele de tuns barba dificile și excesiv de voluminoase pe care le-am încercat în trecut.

Totuși, acest lucru are dezavantajele sale, deoarece nu este potrivit pentru barbele groase în mod corespunzător și nu va fi bun pentru îmblânzirea peretelor perverse sau pentru împrospătarea unui spate și a unor părți scurte. Pieptenele reglabile pur și simplu nu sunt suficient de bune și se simt destul de slab când sunt la locul lor.

Alte aspecte negative includ schimbarea OneBlade în sine, care poate fi dificil și se simte ca și cum ar putea fi ușor spartă, călcată sau pierdută. Dar experiența de bărbierit este bună și acesta este tunderea perfectă pentru cei care doresc linii foarte ascuțite sau modele elaborate de barbă.

Lama ajunge cu ușurință în acele zone dificile, iar marginea de tăiere mică este excelentă pentru a produce acea curățată „parcă a fost desenată”, perma, care este la modă printre concurenții Love Island și MC-urile de garaj îmbătrânite.

Concluzii Philips OneBlade Pro

That’s what he said about Philips OneBlade, a revolutionary shaver and hybrid hair clipper. It has a price of about 200 LEI.

Cam astea ar fi despre Philips OneBlade, un aparat revolutionar de barbierit si tuns hybrid. Are un pret de aproximativ 200 de LEI.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment