Review – OPPO X 2021, smartphone concept cu ecran rulabil – păreri

Dă şi tu share articolului

Oppo X 2021 a fost dezvăluit la Zilele Oppo Inno 2020 în luna noiembrie a anului trecut și a inspirat imaginația multor oameni prin metoda sa originală de „pliere”.

Telefonul nu are de fapt o pliere dar de fapt un pli, dar poate fi rulabil așa cum am scris în titlu. Deoarece ecranul flexibil își schimbă dimensiunea, a fost introdus în singura categorie similară pliabilă.

L-am testat aproximativ o oră astăzi (18 martie), dar tot vorbesc despre ceea ce cred că este cel mai important. Ecranul rulant al OPPO X 2021 integrează trei tehnologii OPPO proprietare, și anume: sistemul de propulsie a Roll Motor, placa două-în-unul și stiva puternică de ecran Warp Track.

Dimensiunea ecranului extensibil variază între 6,7 inci și 7,4 inci. Când dimensiunea telefonului este de 6,7 inci obișnuită, ecranul va derula spre interior, iar când este derulat, cele două motoare încorporate îl vor derula până la 7,4 inci.

Altfel spus, când este pornit sau oprit, se va auzi un sunet mecanic. La prima vedere, care sunt avantajele acestui ecran față de alte ecrane pliabile?

Ei bine, nu există acele cute pe acesta și se întinde perfect. De ce este conceptul de telefon inteligent? OPPO X 2021 este un smartphone care este încă în curs de dezvoltare. De exemplu, modelul prezentat nu are un slot pentru cartela SIM. Ceea ce propune OPPO este un nou model de ecran, mai degrabă o inovație decât un produs finit, un telefon inteligent care este gata să intre pe piață.

Prin urmare, nici măcar nu știm cu ce hardware este echipat dispozitivul, dar este probabil ca specificațiile sale să fie aceleași cu OPPO Find X2 pe care le-am analizat anul trecut. Când țineți în mâna dvs telefonul pliat, este destul de mare, nu mai e cazul să discutăm de momentul în care ecranul este mărit, dar cel puțin pentru mine, experiența pe ecran complet este foarte interesantă și de dorit.

Ţinut în mână pliat, faţă şi spate. Privit din partea laterală, poate fi pliat și desfăcut. Cum arată atunci când faci fotografii pe un ecran de 7,4 inci și pe un ecran de 6,7 inci.

Puteți vedea videoclipul și modul în care conținutul se adaptează la dimensiunea ecranului în timp real. Evident, aplicația utilizată trebuie să fie compatibilă cu telefonul mobil și nu va funcționa corect pe nicio aplicație. Vă rugăm să rețineți că extinderea și plierea sunt finalizate prin glisarea degetului pe poziția senzorului din partea dreaptă a telefonului.
Rezoluția ecranului extins este de 1785 x 2592, iar rezoluția telefonului pliabil este de 1175X2592. Funcționarea ecranului este garantată de 100.000 de rulări ale acestuia. Pentru utilizatorii avansați, va dura cel puțin 2 ani și poate fi realizată în medie între 3 și 5 ani.

După ce am văzut cum funcționează jucăria, am continuat să studiez lucruri serioase și am introdus PUBG, lucru foarte util pe ecranele OLED de această dimensiune.

Sistemul rulează rapid, îți poți vedea perfect adversarul și îl poți șterge înainte de a efectua orice operație. Nu știu care va fi prețul lui OPPO X 2021 când va fi lansat. Dacă este lansat în forma sa actuală, oamenii care îl vor cumpara și folosi cu siguranță se vor simți grozav.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment