Prima zi de precomenzi pentru Dacia Spring: site-ul s-a blocat, dar totuși s-au înregistrat peste 1500 de comenzi în doar 4 ore

Dă şi tu share articolului

Dacia a deschis precomenzile pentru primul său model electric. Românii s-au arătat foarte interesați pentru noua masina care si-a facut aparitia in portofliul Dacia – Dacia Spring. site-ul a fost blocat, dar totuși s-au înregistrat 1.500 de comenzi în doar 4 ore. 20 martie va intra în istoria Daciei și în istoria României, unde marca de la Mioveni nu a fost stabilită.

Pe 20 martie, Dacia a deschis o precomandă pentru primul său model electric, realizare la care nu mă așteptam acum 16 ani.

Ei bine data de 20 martie a intrat în istoria Dacia și poate chiar în istoria țării noastre ca țara cu care se identifică marca de la Mioveni.

Pe 20 martie, Dacia a deschis prevânzarea primului său model electric, o realizare pe care nimeni nu o putea prevedea în urmă cu 16 ani când și-a făcut debutul Dacia Logan, modelul care a marcat începutul renașterii mărcii argeșene.

Noul Dacia Spring a devenit disponibilă pentru pre-comenzi e pe 20 martie la ora 14:00. Interesul pentru această mașină a fost imens, Dacia a fost surprinsă de un număr mare de cereri.

La momentul deschiderii, 6.000 de utilizatori erau conectați la platformă. Aceasta înseamnă că de la începutul zilei erau 24.000 de utilizatori înregistrați pe platformă.
Cea mai ieftină mașină electrică din Europa a păstrat interesul oamenilor. Dacia a înregistrat cu succes peste 1.500 de precomenzi în doar patru ore. Având în vedere că modelul românesc îndeplinește condițiile unei subvenții ecologice în valoare de 45.000 de lei acordate de Ministerul Mediului pentru vehiculele electrice.

Având în vedere că poate fi combinat cu bilete Rabla Clasic (6500 lei), Dacia Spring a devenit o adevărată afacere. Chilipir este, de asemenea, o plată în avans plătită de client în momentul configurării: doar 100 de euro. În schimb, clientul primește codul atribuit configurației sale.

Pe această bază, plasați o comandă pre-cumpărare. Este important să ne amintim că aceste precomenzi plasate astăzi vor configura mașinile doar în toamnă. dacia Spring este disponibilă numai în anumite companii din Franța, în modul car sharing din martie.

Având în vedere că poate fi combinat cu tichetul pentru programul rabla Clasic (6500 lei), Dacia Spring a devenit o adevărată afacere. În momentul configurării trebuie plătită de către client o taxă de: doar 100 de euro. În schimb, clientul primește codul atribuit configurației sale.

Pe această bază, plasați o comandă pre-cumpărare. Este important să ne amintim că aceste precomenzi plasate astăzi vor fi echipate cu mașini doar în toamnă. Dacia Spring este disponibilă numai în anumite companii din Franța, în modul car sharing din martie.

Dacia a deschis precomenzile dispozitivelor Comfort Plus. Costă 18.100 de euro și vine standard cu sistem multimedia Media Nav, sistem automat de frânare de urgență (AFU), limitator de viteză, ABS, ESP, distribuitor electronic de forță de frânare, 6 airbaguri, apel de urgență (buton SOS), faruri automate Aprindere, aer condiționat manual și electric ferestrele dispozitivului. Clienții pot alege, de asemenea, să comande un cablu pentru fast charghing.

Ulterior, vrianta de echipare confort vaa fi furnizate la un preț de doar 16.800 de euro, însă lista dotărilor nu este prea mare. Mașina are un motor electric de 33 kW (45 CP) și o baterie de 26,8 kWh. Poate fi alimentată de o priză de uz casnic de 230V și o cutie de perete (Wall Box) sau stație de curent continuu. Conform ciclului WLTP, Dacia Spring are o autonomie de doar 230 km, iar conform ciclului WLTP City, modelul are o autonomie de 305 km (incluzând doar partea urbana din ciclul omologat).

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment