Review – Noul BMW Seria 5 – un sedan premium atragator de succes – motorizări, prețuri, păreri

Dă şi tu share articolului

BMW seria 5 a ajuns la 7 generație și este una dintre cele mai apreciate Premium Executive din lume. și la noi în țară BMW seria 5 este apreciată foarte mulți.

BMW seria 5 a intrat în producție în anul 1972 și între timp a ajuns la a șaptea generație. mașina a trecut prin facelifturi. BMW seria 5 este cea mai bine vândută mașină BMW după modelul 3

Design exterior BMW Seria 5

BMW seria 5 o siluetă de invidiat. Partea din față este foarte agresivă prostilor celor de la BMW. blocurile optice îmi plac cum au fost desenate. la centrul acestora regăsim două guri de ventilație sau mai bine spus Două nări mailul pătrunde în radiator astia se pot deschide partial sau total in functie de viteza de deplasare.

Capota este puțin bombată si asta pentru a accentua robustețea și puterea mașinii pe aceasta regăsim în două nervuri care arată bine și care ne transmit faptul că este o mașină puternica.

Partea laterală a mașinii este foarte bine desenată Cum a fost hotel majoritatea mașinilor de la BMW văd ceva Ceva ca să nu îmi placă. Totul este la superlativ. ornamente cromate regăsim în jurul geamurilor și un nerv ură Ce începe pe aripă și se termină exact Pe aripa din spate în dreptul stopului.

Spatele mașinii este tipic de BMW 60 mă refer la stopurile care au fost și ele foarte bine dar totuși o schimbare a design ului substanțială la stopurile din spate.

Stopurile din spate undeva pe aripile din spate și le regăsim și pe mașini practic Finn de două. mici eleronul nu putea trece neobservat dar și spoilerul din spate ce încadrează cele două țevi de eșapament babane iar deasupra acestora regăsim alte doua stopuri mici.

BMW seria 5 beneficiază de avansate de condus semiautomat. Masina beneficiaza de foarte multa stabiltiate si asta datorita faptului ca este o masina lunga avand un ruliu foarte mic.

suspensia deși a fost gândită pentru confort Bia poate deveni e mai rigidă Atunci când vei activa modul sport modul sport întărește amortizoarele și aceasta senzatie va fi perceputa de pasagerii din spate.

Suspensia deși a fost gândită pentru confort Bia poate deveni e mai rigidă Atunci când vei activa modul sport modul sport întărește amortizoarele și aceasta senzatie va fi perceputa de pasagerii din spate. sistemul xdrive este un garant suplimentar pentru momente mai delicate vei conduce mașina. vorbim aici despre acele situații în care există riscul pierderii ADR se dar grație acestui sistem mașina se comportă exemplar și îmbină perfect siguranța și din dinamismul. sistemul xdrive este utilă specială Anotimpurile reci pe drumuriel cu gheață alunecoase.

BMW Seria 5 Interior

Spre deosebire de BMW seria 7 dar în special versiunea cu ampatament alungit locurile din spate dreapta este este princiar, dar la BMW seria 5 se vede că vorbim de o mașină cu un apartament mai scurt cu 23 de cm.

În spate se stă extraordinar de bine. Bancheta din spate este îmbrăcată în pielea alcantara fiind foarte confortabile așa cum ar trebui să fie pentru o mașină din clasă premium.

Portbagajul este și el unul extraordinar având un volum de 530 l dar acesta poate fi extins dacă se va rabata bancheta fracționară deși este greu de crezut că cineva are această mașină recurge la asemenea lucru pentru a căra diverse chestii de dimensiuni mari riskrim se deterioreze tapițeria din piele

Bordul mașinii are destul de multe similitudini cu modelul mai mare seria 7 dar există totuși diferențe Acestea fiind doar la nivelul unor mici detalii. bordul inspira seriozitate așa cum BMW ne-a obișnuit mereu. dar această subritat specifică le murilor BMW ne place, si ne dă un alt feeling. Impresia generală a materialelor este foarte bună. BMW materiale și oriunde vei pune mâna nu vei vedea materialele care sunt ieftine cu plastic dur.

Pielea de pe uși alcantara atunci când o atingi vei simții calitatea acesteia.

Tehnologii BMW Seria 5.

Pe noul BMW seria 5 găsim o multitudine de tehnologie noi care ne vor face viața mult mai ușoară atunci când ne vom deplasa cu mașina.

BMW seria 5 este dotat cu pilot automat adaptiv deja o chestiune banală pilotul adaptiv menține constantă viteza la Univers stabilit de șofer de asemenea o adaptează în funcție de vehiculul din față Folosind un sistem radar,

Acest sistem este perfect pentru condițiile de autostradă dar și la drumurile lungi un plus de confort.

Ca și dotare opțională BMW seria 5 poate fi dotat note automat evoluat ce a fost gândit pentru traficul de oraș. pe lângă radar acest pilot automat beneficiază de o cameră care recunoaște obiectele staționate iar sistemul este capabil să oprească și să repornească singur mașina de la semafor de la semafor.

Tot ca dotare opțională lege pentru sistemul de asistență Plus. asistență Plus bine cu funcția asistent la direcție Iar atunci când acesta este activat mașina se menține automat pe centrul benzii de rulare camerele sunt capabili să identifice marcajele pe asfalt.

Dar acest sistem își dovedește utilitatea doar mersul pe autostrada sau pe drumurile care au corect trase. BMW seria 5 misto mașină Autonomă dar o mașină care vine cu foarte multe tehnologii noi să îți aducă un plus de confort și să te ajute în același timp.

Iar pentru a elimina potențialele situații periculoase există un senzor care detectează atunci când nu ții mâinile corect pe volan iar după câteva secunde bip acesta te va avertiza ca să pui mâinile pe volan. AceaSta functie se poate dezactiva dar nu as recomanda asta.

Sistemul de control prin prin gesturi înglobate în sistemul multimedia este o altă nouă tehnologie care o regăsim modelele Premium. dar tic poți controla volumul posturilor de radio sau melodiile pe care le asculți Sau ale apelurilor de asemenea poți răspunde la telefon Sau poți închide un apel poți roti macheta 3D a mașinii pe display la parcarea în spații strâmte.

Mașina se poate parca doar prin intermediul cheii inteligente ca tu să nu fii in masina. toată această operațiune se realizează prin intermediul unei chei speciale cu touchscreen iar acolo ai opțiunea de a parca mașina de a manevra înainte si inapoi.

BMW Seria 5 pret

BMW Seria 5 are un pret de plecare de la 48.314 euro.

Păreri BMW Seria 5

Ca și părere personală BMW seria 5 reprezintă unul dintre modelele foarte interesant segmentul Sedan Premium. și la este destinată în special celor care vor spațiu foarte mare la interior ca toți pasagerii să poată să stea relaxați.

Mașina poate fi folosită și ca mașină de familie Premium tind să cred că cei care vor dori o mașină de familie nu vor plăti peste 60.000 de euro pentru un BMW Seria 5 cu dotări, dar asta Ține efectiv de gusturile fiecarei persoane. Probabil că foarte mulți se vor orienta la mașini care sunt mai ieftine cu 30.000 de euro.

BMW seria 5 este considerată o mașină cu nivel mediu de fiabilitate. cele mai des probleme întâlnite la trenul de rulare iar acesta trebuie să fie atent verificat de către client înainte de a cumpăra. întotdeauna este bine să Verificați direcția mașini toate sisteme de funcționează corect.

BMW seria 5 este un model destul de scump de întreținut prin prisma faptului că este o limuzină din categoria prelegeri iar dacă întreținerea Turciei servisul somn foarte scumpe, car cine va dori să cumpere oasele de mașină Nu cred că reprezintă o problemă cele spuse mai sus.

Fără discuții mașina îmi place foarte mult oferă exact tot ce ai nevoie de la confort putere. cu această mașină poți epata și poți merge atât la servici, cât și la întâlnire dar poți merge și în vacanțe.

BMW Seria 5 motorizari

pe noul BMW seria 5 regăsim două tipuri de motorizări plus una hibridă.

Pentru propulsorul de 252 de cai putere și transmisie automată steptronic prețul este de 54.859 de euro.

de asemenea se poate opta pentru transmisie automată steptronic sport cu același motor de 252 CP la un preț de 55.115 euro.

pentru modelul 530i Drive Sedan împreună cu același propulsor de 252 de cai putere va trebui să scoți din buzunar 57.537 de euro. iar pentru versiunea sport 57.793 euro.

BMW Seria 5 Diesel

Motorizarea diesel la BMW Seria 5 mi sa părut foarte interesantă În ciuda faptului că motorul diesel dezvoltă doar 150 de cai putere suficient de economic. chiar și așa există și versiunea de 190 de CP Dacă vrei mai multe și nici așa nu vei avea cum fumuri mari dinpotriva.

Motorul 150 CP face consumuri de 4.3- 4.5l l/100 km. Prețul pentru versiuean diesel este de 48.314 euro.

Iar pentru cutia de viteze automata steptronic cu padele pe volan pentru schimbarea treptelor de viteză va trebui să scoți din buzunar 48.673 de euro.

Versiunea 520d Sedan si transmisie automată steptronic împreună cu motorul de 190 de cp un consum fabuloase 4.4-4.5 l/100 km pentru 52.360 euro.

Pentru versiunea 520d xdrive Sedan prețul este de 54.974 de euro.

Dacă vrei mai mult de atât atunci trebuie să îți îndreaptă atenția către ușorul de 265 de cp de unde cu transmisia automată steptronic la prețul de 62.059 euro. un motor foarte puternic nm.

de asemenea există și torul de 320 de cp pe versiunea 540d xdrive Sedan la prețul de 65. 510 euro iar acesta face consumuri de 5.6 5.7l/100 km.

Cel mai potent diesel această mașină este reprezentat de motorul de 400 CP atinge 100 de km în doar 4,4 secunde iar acesta poate fi ales doar pe versiunea m550d xdrive Sedan la prețul 88.715 euro. Intr-adevar este un preț foarte mare dar Pe măsura acestei masini Dar cei care vor căuta sportivitate putere si vor dori o mașină cu totul deosebită nu se vor mai uita la preț si la consumuri.

Versiunea hibridă 530e iperformance este disponibilă la prețul de 57.000 656 de euro și dispune de două motoare ambele însumează 252 de cai putere.

Pe noul BMW seria 5 se pot configura multe din versiuni de echipare dar de asemenea există o gamă variată de dotări opționale pe care le poți pune această mașină și pentru care va trebui să plătești suplimentar. O mașină dotată suficient de bine va avea un preț de revin zare bun spre deosebire de o mașină care este dotata la nivel de bază.

Concluzii BMW seria 5

BMW seria 5 rămâne una dintre mașinile foarte interesante și un italian până segmentul Executive atât prin tehnologia de tot pe care o regăsim la bord dar și prin confort și bineînțeles putere.

Chiar dacă BMW seria 5 are valențe de mașină Autonomă mașina cu adevărat Autonomă condusul Autonom presupune lucruri care sunt diferite.

BMW Seria 5 ne surprinde în mod plăcut.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment