De unde îți poți cumpăra o mașină second hand? Sfaturi achiziție, ponturi, păreri

Dă şi tu share articolului

Asăzi vom răspunde împreună la înterbrea ,,de unde îți poți cumpăra o mașină second hand”

Ai obținut permisul de conducere doresc să îți cumperi o mașină Și nu vrei să dai greș? Sau pur și simplu vrei să îți cumperi o mașină second hand nu știi Cum să procedezi? Hei bine atunci ai intrat bine pe acest articol. În cele ce urmează vom discuta despre site-urile care se ocupă cu vânzarea de autoturisme dar și despre sfaturile privire la achiziția unei mașini.

În România piața autovehiculelor second hand este în continuă creștere și datorită eliminării taxei de poluare din anul 2017. tot mai mulți timp de cei care dețin permis de conducere doresc să achiziționeze o mașină second hand sau nouă. dar nu întotdeauna sunt și informații cu privire la pericolele care apar atunci când de cumpărat mașina și apoi te vei trezi cu ea având tot felul de probleme.

Dar acum să discutăm despre saiturile care se ocupă cu vânzarea mașinilor second hand.

în România există site-uri de anunțuri auto precum Autovit, OLX, Carzz, automarket, autoscout24, publi24.ro, autouncle și altele. De asemenea puteți merge la diverse târguri cum ar fi cel de la vitan și să vedeți o grămadă de mașini la vânzare în funcție de bugetu ldvs.

Data viitoare o să scriu data viitoare un articol separat despre Autovit.

AutoVit

Autovit este cel mai mare site cu anunțuri auto atât second hand cât și noi. De asemenea se pot motociclete, scutere, autoutilitare, camioane etc.

Pe Autovit cele mai vândute branduri de mașini din Germania, Volkswagen Passat, Skoda Octavia, Mercedes, Audi A4, Audi A6 BMW Seria 3, BMW Seria 5. De asemenea pe autovit regăsim branduri de la Nissan Qashqai Dacia Logan, Dacia Duster, Ford Kuga s.a.

Pentru cei care doresc să cumpere o mașină și se interesează nu trebuie să plătească nimic este gratuit trebuie să faceți terasă care o ai în plan să o achiziționezi. odată ce vrei poposit pe un anunț la o mașină pe care ai ales-o trebuie să fii atent la următoarele lucruri.

Imaginile unui anunț sunt foarte importante de aceea o inspecție vizuală prin intermediul pozelor este foarte utilă. în al doilea rând fiți atenți la specificații. dacă vânzătorul nu oferă o mulțime de specificații, întrebați-l în mesaj privat sau sunați-l. Dacă nu vi se pare sincer sau încearcă să vă aburească mai bine evitați să cumpărați de la el. Poate fi o țeapă de zile mari. Nu contează pe ce site-uri navigați atunci când în căutarea unei mașini,. Aceleași reguli se aplică pe toate saiturile de vânzări auto.

Al treilea lucru demnă de luat în seamă atunci când doriți să cumpărați o mașină fie de pe Autovit, carzz, olx, publi24 etc. este să Verificați dacă în componența anunțului seria VIN (Vechile Identify Number) sau mai pe românește seria șasiului.

Dacă aceasta nu este scrisă în interiorul unui anunț este să dați un mesaj privat sau în convorbire telefonicăși să vă rugați pe vânzător să vă seria șasiului VIN-ul. din nefericire saituri prin care poți verifica dacă mașina a avut accident ușor sau major etc. Este drept că acest serviciu costă euro însă merită dacă chiar doriți cu adevărat cumpărați cât mai curând un autoturism. Până la urmă gândiți-vă că este vorba de banii dvs, și siguranța dvs este prioritară. Din acest motiv cei care au dezvoltat acestei saituri oferă posibilitatea celorlalți să verifice dacă mașina a avut daune.

De reținut este că doar mașinile din vestul Europei, centrul sudul pot fi verificat pe aceste siteuri. unul dintre celebrele saituri de verificare ale mașinilor prin intermediul seriei caroseriei VIN este car vertical.

Car vertical păreri.

Părerea mea este că acest serviciu face foarte bine treaba dar are și el limitările lui. toate autoturismele sunt introduse bazei de date și astfel pot fi verificate prin introducerea seriei șasiului caroseriei în car vertical. Dar acum dacă vreți să cumpărați o mașină care este importan Germania, Olanda, Franța, Belgia vă indemn să folosiți acest serviciu.

Desigur că lipsa experienței își poate spune cuvântul atunci când nu apelez la un prieten care se pricepe foarte bine la mașini sau de ce nu la un inspectorauto. Bineînțeles că veți plăti pentru Ce este servicii veți știi cu certitudine că fii păcălit atunci când veți cumpăra mașina efectiv. Din păcate există multe persoane care sunt mințite de vânzători, fie ei samsari sau nu Iar atunci când acestuia suma de bani pentru mașina vor constata că mașina fie prea multe kilometri, fie bate troncăne și diverse alte probleme la sistemul de direcție, frânare, praguri ruginite și lista poate continua.

Orice refuz din partea vânzătorului în a vă oferi toate informațiile pe care le solicitați ar trebui să vă pună mari semne de întrebare și să renunțați să cumpărați acea mașină. Dacă un vânzător este de încredere atunci cu siguranță va fi amabil și vă va răspunde tuturor neclarităților.

Fie intrați pe platformele Autovit, olx, carzz, publi24, autouncle etc este indicat să intrați pe pagina acelui vânzător, sau să îl întrebați dacă mai are și alte modele de mașini la vânzare. Dacă acesta are sau a avut alte mașini la vânzare înseamnă că nu este un vânzător obișnuit, ci este mai degrabă un samsar. Acum depinde de dvs. dacă veți dori să cumpărați de la acesta o mașină pe care ați pus ochii sau nu. Eu personal nu recomand samsarii. Prea multe țepe s-au dat și se dau și asa nu just spre eosebire de un proprietar normal care își vine mașina pe care a condus-o și a întreținut-o în tot acest timp. Eu doar mi-am expus părerea, alegerea vă aparține.

Dacă puteți să observați în fotografii scaunele ar fi foarte bine. Scaunele utilizate și cu un kilometraj nu așa de mare reprezintă o mare minciună. Dacă într-adevăr mașina nu are foarte mulți kilometri atunci și scaunul șoferului arată bine. În caz contrar, arată rău. Oricum partea cu kilemoetrajul trebuie verificată precum și o inspecție mecanică amanunțită a mașinii.

Desigur că la fața locului atunci când vă veți întâlni cu vânzătorul și vă va prezenta mașina, va trebui să fiți atenți atât la închiderea ușilor, dar și dacă se aud sunete bizare, fie de la motor sau nu. FIți atenți la vopsea. Mașina poate fi revopsită foarte bine și să arate cam ca atunci când a venit din fabrică sau nu prea. Cu siguranță o mașină revopsită nu spune totul despre aceasta din varii motive. Și spun asta pentru că poate fi o mașină care are niște zgârieturi destul de mari și fiind mai veche dar cu toate astea să fie întreținută exemplar.

La cumpărarea unei mașini este bine și nu prea este bine să mergeți pe încredere pentru că ușor veți fi păcăliți și să rămâneți cu buza umflată. din acest motiv este bine să rugați pe cineva care se pricepe foarte bine la mașini (nu la condus) ci la mașini, sau să vă interesați de un inspector auto. există și în România inspectori auto care își fac bine treaba dând dolvadă de profesionalism și dacă mergeți pe mâna lor nu veți regreta. Dar asta este port decizia dumneavoastră dacă dorim să plătiți în plus și să vă înțelegeți cu un inspectorauto sau să mergeți cu un prieten membru al familiei sau un prieten etc.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment