Review Noul Audi RS5 Coupe – Un nou concept de design

Dă şi tu share articolului

Review Noul Audi RS5 Coupe – Un nou concept de design

Audi RS5 Coupe este o mașină Coupe dezvoltată de către producătorul german Audi iar odată cu noua versiune de Audi RS5 Coupe producătorul german a introdus o 9 filozofie de design în gama RS. Salonul auto de la Geneva a găzduit lansarea celei de a doua generații de Audi rs5 Coupe. Noua versiune de s5 aduce un nou propulsor și bineînțeles performanțe îmbunătățite. Audi RS5 Coupe este un somn de eleganța performanță și dinamism. Este o mașină sportivă și te va ajuta să iei pătezi atunci când conduce.

 Design Audi RS5 Coupe


Vorbim despre design ul lui Audi rs5 Coupe este inspirat din Audi 90 Quattro IMSA GTO. . Așadar noua înfățișare exterioară acum și elementele care îți sar în evidență păreri îi dau acestei mașini una elegant Și bineînțeles sportiv. Daca ne uităm la partea frontală grila este mai lată decât în cazul modelelor aurii de bază chiar lângă blocurile optice și a făcut apariția noi prize de aer iar dacă ne uităm pe aripi am că am arcade care sunt situate deasupra anvelopelor sunt cu 15 mm mai late.

 Audi rs5 Coupe date tehnice

 Făcând o comparație între modelul precedent și modelul actual cel Nou noua generație a acestei mașini are 4.723 de mm film cu 74 mm mai lungă decât generația precedentă. Mașina este cu 60 de kg mai ușoară și greutatea acesteia este de 1.655  de kg. Mașina vine echipată Standard cu jante pe 19 inch dar bineînțeles că se pot jante pe 20 de inci. Deci  poți alege fără nicio problemă bineînțeles opțional. Motorizări Audi RS5 Coupe
Audi rs5 Coupe dispune de un motor biturbo TFSI de 2,9 l capabil să genereze o putere de 450 de cai și un cuplu de NW între 1.900 5.000 rpm. Mașina ajunge la viteza de 100 de km pe oră în doar 9 secunde ceea ce este fabulos. Motorul de 3 litri are șase cilindri și două turbocompresoare ce sunt poziționate între suportul cilindrilor.


Audi RS5 Coupe Consum 
Consumul dat de producător pentru acest model este de 7.23 litri?100 km. Maşina este Euro 6 iar emisiile de CO2 sunt de 197 grame/km.
 

Cutia de viteze automată tiptronic opt rapoarte impreună cu sistemul de tracțiune integrală reușește să distribuie cu succesul puterea în moda Simetric pe cele două axe 40:60. . Vorbim și puțin despre suspensii tren spune că suspensiile de Pe puntea față și spate multiling cu cinci brațe. Audi a renunțat la suspensie din spate trebuie 2 Da ala care era disponibilă pe generația precedentă asta a condus la creșterea confortului. Audi RS5 Coupe Interior

așa cum ne așteptăm interiorul este sport şi în mare parte negru iar scaunele din față sunt sport fiind realizate din piele fină Nappa dar pot fi matlasate în forma de faguri la la comanda. Simbolul Eros se găsește inscripționat atât pe scaun cât și pe volan dar și pe pragurile de la intrare precum și pe levierul schimbătorului de viteze aceasta ne sugerează faptul că mașina este un Audi RS5.
Bordul maşinii are un aspect futurist şi aici vedem cele două ecrane speciale RS ce îţi oferă informaţiile de care ai nevoie despre presiunea în pneuri, cuplu şi forţele.
Consola centrală include un touchpad unde poţi face zoom, scroll şi poţi introuce de asemenea caractere.
Audi precum şi mulţi alţi proucători oferă internet prin hostpot Wi-Fi cu viteze 4G prin sistmeul Audi connect. Va trebui să ai o cartelă SIM cu acces gratuit la internet în roaming timp. de 3 ani.

Pret Audi RS5 Coupe
Prețuri pentru un Audi A5 Coupe motor ed 2.9 litri TFSI si cutia triptronic este  de 80.900 de euro. Un preţ mare dar ţinând cont că vei avea o maşină sport de clasă premium cu un design frumos atunci poate că ar merita pentru cine doreşte într-advăr o maşină sport


Concluzii Audi RS5 Coupe
Fără îndoială AUdi RS5 Coupe este o maşină puternică elegantă ce îţi conferă un stat aparte. Maşina atragere priviri şi te ajută să epatezi. Maşina este mai mult destinată persoanelor tinere ce au bani

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment