Review multifuncțional laser monocrome HP MFP 135W

Dă şi tu share articolului

De ceva vreme am vrut să scriu un reivew despre un multifuncțional laser. Acum a venit momentul. Astăzi vom aduce în discuție un multifuncțional de la HP foarte eficient.

HP MFP 135W este multifuncțional laser monocrom de la HP foarte interesant. Practic este tot ce îți trebuie și poate fi folosit in birouri mici sau acasă. Tehnologia de printare laser și-a dovedit de atâtea ori utilitatea prin rapiditatea printări față de imprimantele cu cerneală inkjet.

În cutie vei primi 1 ghid de configurare rapidă, cetificaul de garanție precum și cablul de imprimantă USB și cablul ede alimentare. De menținat este faptul că garanția este de 1 an și nu de 2 pentru hardware.

Multifuncționalul MFP 135W îți oferă performanta excelenta, la un pret accesibil. Poți printa, scana, copia rapid. Astfel obții rezutlate de calitate inalta si imprima si scaneaza de la telefon prin WIFI. HP MFP 135W nu are Duplex automat ci doar manual dar inutil în utilizarea de acasă neprofesională. Multifuncționalul vine cu funcție Wi-fi Wi-Fi 802.11b/g/n ideală atunci când nu ești la un PC dar dorești să printezi un email sau un document din email. Mie imi place, viteza pe Wi-fi e buna.

MFP 135W are un procesor de 600 Mhz și memorie de 128 mb RAM. De menționat faptul că imprimanta nu are FAX ca alte multifuncționale. Dar cine mai folosește faxul in ziua de azi? Imprimanta folosește cartuș de tipul HP W1106A.

Care este prețul pentru un cartuș original?

Pe piață cartușele originale pentru aceast multifuncțional MFP 135W au un preț aproxiamtiv de 200, 220 de lei.

Imprimanta cu capabilitati de securitate dinamica. Se poate utiliza numai cu cartuse cu cip original HP. Cartusele cu cipuri care nu provin de la HP este posibil sa nu functioneze, și nu este recomandat să îl încarci. Cel mai bine este să mergi pe cartușe originale.

HP MFP 135W Păreri

Aceasta imprimanta laser multifuncțional este mică compactă dar foarte utilă și oferă o exceptionala pagina dupa pagina. Orice foaie vei printa va avea un text clar bine conturat și negru. Apropo, are și funcție de economisire al tonerului daca printezi doar pentru tine. Multifuncționalul este la un preț accesibil doar 600 de LEI dar există și magazine care o vând mai scump la 700, 750 de lei.

Ce nu mi-a plăcut la ea? Ce aș fi vrut să aibă?

Faptul că nu are un decetor de hârtie. Mi-ar fi plăcut de asemenea ca scannerul să aibă o rezoluție mai mare de 600×600 dpi udneva la 1200 dpi ar fi fost suficient. Cam acesta ar fi singurele inconveniente.

Totuși în cei 600 de lei ai ,,xerox” acasă și scanner, 3 în 1 nu mai punem la îndoiala faptul că este o imprimantă de calitate fabricată de HP.
Imprianta se adresează utilizării casnice sau chiar în birouri mici deoarece așa cum a fost concepută, aceasta se integrează perfect și nu ocupă spațiu mult ca alte multifuncționale mai mari.
Fișierele scanate se pot salva în formatele : PDF, JPG, TIFF, PNG, BMP

Se poate folosi atât softul de la HP pentru a scana fișierele sau oricare software terț găsit pe internet. Scanarea din câte am văzut și eu este de calitate. Dacă nu ești o persoană care scanează fotografii pe PC și dorești strict la documente atunci aceasta este alegerea cea mai bună pentru tine. Cei care doresc să scaneze poze atunci ar trebui să își îndrepte atenția către un multifuncțional cu o rezoluție ed scanare de cel puțin 1200 x 1200 dpi optic.

Specificații MFP 135W

Funcţii – Imprimare, copiere, scanare

Tehnologie de imprimare – Laser
Viteză de imprimare alb-negru (ISO, A4) – Normal: Până la 20 ppm [1]
Prima pagină alb-negru imprimată (A4, din modul ‘pregătit’) – În numai 8,3 s
Timp ieşire prima pagină alb-negru (A4, repaus) – În numai 18 s
Capabilitate wireless – Da, Wi-Fi 802.11b/g/n încorporat
Conectivitate, standard – USB 2.0 de mare viteză; Wireless 802.11 b/g/n
Manevrarea hârtiei la intrare, standard
Tavă de alimentare de 150 de coli – Sertar de ieşire de 100 coli
Capacitate maximă de ieşire (coli) – Până la 100 de coli
Imprimare duplex – duplex manual
Dimensiuni de suporturi acceptate – A4; A5; A5 (LEF); B5 (JIS); Oficio; plic (DL, C5)
Calitate imprimare alb-negru (mod optim) – Până la 1.200 x 1.200 dpi
Limbaje de imprimare -SPL
Ecran -LCD cu 2 linii (16 caractere pe linie)
Viteză procesor – 600 MHz
Rezoluţie copie (text negru) – Până la 600 x 600 dpi

Setări de reducere/mărire la copiere – 25 la 400% – Copii, maximum – Până la 99 de copii Rezoluţie scanare, optică – Până la 600 x 600 dpi și 1200 digital
Funcţionalităţi standard pentru transmitere digitale
Scanare către WSD; scanare WSD; PC Scan

HP MFP 135W rămâne un aliat de încredere atât pen tru acasă cât și pentru birourile mici și te poți bucura de calitate premium atât la paginile tipărite cât și la scanare sau copiere. Garanția hardwre este 1 an.

Eu recomand acest multifuncțional cu căldură celor care doresc să aibă tot acasă (un centru de copiat chiar la tine acasă).

Dați și voi un share și un like aritcolulUI

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

2 Thoughts to “Review multifuncțional laser monocrome HP MFP 135W”

  1. Super review. Una asemanatoare mi-am luat si eu. Pentru uz personal mi s-a parut ok, dar parca as vrea ceva mai mult. A mea este putin mai veche si clar ca ii simt limitarile.

    1. admin

      De care multifunctinal ti-ai cumparat? color? laser?

Leave a Comment