Cinci motive pentru a cumpăra online

Dă şi tu share articolului

CUmpărăturile online devin din ce în ce mai populare iar oamenii nu mai sunt așa de reticenți când vine vorba de achiziționaera unui produs online. Chiar dacă România se află pe ultimul loc în UE, ottuși este un paradox pentru caă există cele mai multe magazine online din Europa.

Achiziționarea produselor online oferă de cele mai multe ori beneficii clienților. Multe magaizne fac reduceri substanțiale și oferă chiar vouchere câteodată.Este drept că încă oamenii se tem de câteva aspecte precum primirirea unui produs neconfor cu ceea ce a cerut, desigilat sau de ce nu defect. Pe de altă parte este vorba și de cultură. Românii încă preferă un magazin fizic în detrimentul celor online în special cei peste 40 de ani.

Iată cinci motive pentru a cumpăra online.

 1. E mult mai comod.
  Nu trebuie să mergi prin magazinele clasice să te plimbi să cauți și să stai la coadă să aștepți sau să te enervezi când cineva nu vine să te bage în seamă. Timpul e cea mai mare problemă cu care ne confruntăm. Imaginează-ți că stai la coadă pentru un produs ce nu este prea scump. Deci după ce plătești mai stai și s ă pierzi timpul.
 2. Produsele vor fi livrate acasă.
  Produsele vor fi livrate acasă la ușă indiferent de mărimea acestora. Este drept va trebui să plătești o taxă de curierat dar tot ce cumperi îți vine la ușă. E drept a doua sau a treia zi de la finalizarea comenzii. Însă există și magazine precum emag care livrează la o taxa dublă produsele în aceeași zi.
 3. Gama variată de produse.
  Din fericire în România există o multitudine de magazine care au produse atât de la electronice până la cele de makeup și grădinărit. Astfel la doar un click distanță găsești ceea ce cauți. SPre deosebire de magazinele normale în cele online găsești mult mai mult
 4. Review-urile altor cienți.
  Pe intenret știm cu toții că putem afla despre opiniile altor cumpărători. Astfel dacă vrei să-ți cumperi un telefon și nu ești sigur sau oricare alt produs fie poți citi păreri ale oamenilor cu privire la produsul care l-au cumpărat sau poți pune chiar tu o întrebare. Multe persoane cumpără un produs în funcție de câte stele are la review acel produs ne dorind să cumpere un produs similar care are review-uri slabe.
 5. Poți plăti atât cu cash la livrare, cât și cu card bancar. Poți face chiar rate online dacă vei dori achiziționarea unui produs în rate. În cazul în care nu sunteți mulțumit dep rodus îl puteți returna în condițiile legii ș i să primiți fie un alt produs sau banii înapoi.

În concluzie cumpărăturile online vin în avantajul clientului ajutându-l să-și gestioenze mai bine cheltuielile. Spre deosebire de un magazin fizic acolo nu îți dai seama care e valoareal ui decât dacă ești foarte atent și caculezi fiecarep odus în parte, în schimb făcând cumpărăturile online verifici în timp real coșul și dacă dorești să renunți la un produs sau mai multe o poi face asa foarte ușor.

Modul în care cumpărăm ne-a schimbat drastic în ultima perioadă însă încă avem de învățat. Oamenii trebie educați în acest sens. Per total suntem codași la cumpărăturile online în Uniunea Europeană dar încet încet recuperăm.

Tu cumperi online ?

Dă și tu un shnare și un like articolului

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment