Review HP probook 450 g5 – Un laptop interesant – preţ, păreri

Dă şi tu share articolului

Review HP probook 450 g5 – Un laptop interesant – preţ, păreri

A venit timpul să prezentăm și un laptop care mi se pare destul de interesant prin prisma faptului că are un preț decent de achiziţie dar oferă o performanţă neaşteptat de bine.  Este vorba de Hp probook 450 g5.

Acum depinde de utilizator dacă folosește leptopul în stil office sau este un gamer.  Este drept că laptopurile nu sunt construite pentru gaming,  Așadar cei care sunt gamer  ar trebui să  reflecteze către un PC fix.
Astăzi vom trece în revistă un laptop interesant produs de compania americană HP. Hp probook 450 g5.

Hp probook 450 g5  vine cu o serie de avantaje care vor veni în sprijinul tau.  Fie că ești profesionist sau un utilizator normal HP probook 450 g5  te ajută să fii cât mai productiv atât acasă și la birou sau deplasările care le ai. Laptopul HP ProBook 450 G5  este subțire cu o greutate de 2.1 kg.

Design-ul acestui laptop este unul elegant şi afinat cu finisaj argintiu natural.
laptopul Vine cu o funcție interesantă. Practic securitatea se poate proteja prin senzorul de amprentă fingerprint dar şi recunoaştere facială pe baza camerei web.

Caracteristici hp probook 450 g5

Din punct de vedere al caracteristicilor ASUS laptop dispune de un procesor Intel Core i5 8250U de 1600 mhz şi turboboost 3600 mhz  pe arhitectură Kaby Lake R dezvoltat pe 14 nm. Procesorul de ultima generatie are inglobata tehnologia Intel® UHD Graphics 620 ceea ce se va descurca foarte bine în jocuri dacă eşti un gamer. şi are un cach de 6144 mb
Sunetul este de bună calitate aşadar fie că asculţi muzică sau vorbeşti cu prietenii sau faci video conferinţe acest laptop este ideal pentru tine. ProBook 450 are certificat pentru Skype for Business şi dispune şi de funcţiile HP Audio Boost şi HP Noise Cancellation pentru un sunet cât mai clar fără alte zgomote.

– Displayul are o diagonală de 15.6 inch 1920×1080 pixeli FullHD.

– Capacitatea memoriei – 8 GB DDR 4

Tip memorie DDR4  Numar sloturi 2 la o  Frecventa 2400 MHz
– Stocare – SSD de 128 GB
– Placa video nVidia GeFroce 9300MX 2 GB DDR
Dedicata

Ca şi conectivitate laptopul oferă porturi 1 x HDMI 1 x VGA 2 x USB 3.0 1 x Audio Out 1 x USB 2.0 1 x RJ-45 1 x USB 3.1 type C

– Cititor de amprenta fingerprint
– Camera web HD
–  dacă în trecut laptopurile prezent au aceeași problemă comună și nume a autonomiei
Preţ hp probook 450 g5
La emag se găseşte la preţul de 3900 de lei pentru versiunea cu procesor Intel Core i5


bateriei.  Acest laptop autonomie neașteptat de bună și poate fi încărcat aproape complet în 90 de minute.
laptopul vine cu sistem de operare Microsoft Windows 10 si cu generatia a 4-a de bluetooth.

Ca și concluzie pot să spun acest laptop este ideal pentru cei care vor Câte puțin din toate. HP ProBook 450 G5  reușește cu succes să facă faţă acestora şi să răspundă exigenţelor multora.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment