Ce este Uber Eats? Cum comanzi? păreri, câştiguri

Dă şi tu share articolului

Ce este Uber Eats? Cum comanzi? păreri, câştiguri

Dacă în trecut am prezentat serviciul de transport de persoane Uber Astăzi a sosit timpul să prezentăm pe larg serviciul Uber eats. Uber Eats ne-a surprins pe toţi de la lansarea acestuia acum este prezent şi în România de ceva timp şi devine din ce în ce mai popular.

Compania americană Uber a decis să lanseze un nou serviciu de livrare a mâncării către clienți, astfel că oricine descarcă aplicația Uber it comanda de la un anumit restaurant în scris în Uber eats iar comanda va sosi la tine acasă. La nivel mondial sunt peste 80.000 de restaurante în cele 250 de orașe.
În România Uber eats este încă la început dar încet încet devine popular.
Ce este Uber Eats?
Pe scurt, Uber eats este un serviciu și nu un restaurant şi prin intermediul aplicaţiei vei putea să comanzi ce doreşti de la acele restaurante înscrise în Uber Eats.
Orice operator economic (restaurant) poate să se asocieze cu Uber Eats în vederea livrării preparatelor culinare către clienți.
Păreri Uber eats
Recent am comandat și eu prin prin Uber eats și ma suprins plăcut întrucât te introduce în era digitală. Se cam duce era în care comandai comandă prin intermediul telefonului. În prezent trebuie doar să ai un smartphone să te decizi cu privire la mâncarea care vrei să o comanzi şi să treci la acţiune.
Care este meniul din Uber eats?
Meniul din Uber Eats este variat şi include toate felurile de mâncare din restaurantele înscrise.Înscriere Uber Eats?
Dacă eşti în căutarea unui job sezonier sau vrei să câştigi bani poţi fi curier şi să livrezi mâncarea pe bicicletă.
Mie îmi aduce tot o părere bună, prețurile sunt accesibile oricui. este drept că se pot întâmpla și lucruri negative cum ar fi o comanda nelivrata însă tot ce trebuie să știți este faptul că trebuie să contactați compania Uber it despre întâmpinată. Așadar tot ce trebuie să faci este să îți faci cont pe Uber Eats sau să te loghezi din aplicație. Uber Eats îţi va livra mâncarea comandată de tine prin simpla apăsare a unui buton.

Cum comanzi pe Uber Eats?
Este foarte simplu, tot ce trebuie să faci este să intri în Google Play Store să cauți după Ubear Eats şi să descarci aplicația. trebuie să îți faci cont și să te loghezi în contul tău de Uber. introduci adresa de livrare care poate fi domiciliul tău sau orice altă adresă şi ulterior alegi un restaurant din sutele de restaurante Astfel că intra căutarea în funcție de gusturile tale preț dar și de timpul de livrare point după ce alegi preparatele care le dorești trebuie să plasezi comanda pentru o simplă apăsare de buton. plata se va realiza cu cardul după ce îți creezi aplicația trebuie să îți introduci atele cardului.
Uber Eats există în Bucureşti, Cluj, Timişoara. Iaşi, Constanţa, Galaţi, Ploieşti.
Uber Eats vine cu o serie de avantaje spre deosebire de restaurantele obişnute care operează livrări la domiciliu.
Pe Uber Eats nu există o comandă minimă ca la aproape toate restaurantele. Practic, poţi comanda doar un preparat şi curierul va sosi la tine la uşă.
Preţurile sunt stabilite de restaurantele partenere şi pe lângă costul comenzii tale există şi o taxă de livrare de 7.5 lei. Astfel fie că doreşti un fel de mâncare sau mai multe tot 7.5 lei plăteşti.
O altă funcţie interesantă din Uber Eats o reprezintă programarea comenzii. Cei de la Uber Eats au introdus această funcţie astfel că tu poţi programa din timp livrarea unei comenzi cu o săptămână înainte.
Filtrele îţi vor fi utile pentru a găsi mâncarea care o doreşti în funcţie de preferinţele tale culinare. Se poate căuta în funcţie de anumite criterii precum tipul mâncării, preţul, viteza de livrare etc.
Prin Uber Eats vedeţi restaurantele partnere şi ratingul oferit de clienţi aşa cum ne obişnuieşte Uber sau Google. Şi în funcţie de sistemul de evaluare vă decideţi în consecinţă.


Curier la Uber Eats?
Pentru a fi curier la Uber eats trebuie să ai în vedere faptul că vei fi pus mereu pe fugă fie că eşti cu bicicleta sau maşina. Pe ecranul telefonului în aplicaţie vei vedea viitoarele comenzi, iar tu trebuie să alegi una care o preiei ca mai apoi să te deplasezi la localul respectiv şi ulterior să livrezi mâncarea clientului. Toate aceste informaţii le vei avea pe smartphone, adresa distanţă, numele clientului, ce a comandat etc.

Să discutăm şi despre câştiguri la Ubear Eats

Câştiguri Uber Eats
Cât câştigi la Uber Eats? Nu putem să nu aducem în discuţie şi câştigurile sau mai bine spus banii. Aceştia vin în funcţie de câte livrări faci pe zi. Cu cât mai multe livrări cu atât mai mulţi bani. Exemplu: pentru o munca de 6 ore de livrare se pot face peste 100 de lei din câte am auzit. Sună bine nu? Se poate livra atât cu bicicleta cât şi cu maşina personală.

Concluzii Uber Eats
Uber eats a revoluționat sistemul de livrare întrucât îți oferă posibilitatea să vizualizeze în timp real locul unde se află curierul și timpul estimat pentru a ajunge la tine. Uber eats este un mediator că putem să îl numim aşa făcând legătura cu restaurantele care au decis să facă parte din acesta.

Spuneţi-mi părerea voastră despre Uber Eats. Dacă aţi comandat cum a fost.
Daţi şi voi un share şi un like postării

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment