Cum închiriezi o maşină? Care sunt condiţiile? – preţ închireire auto, condiţii

Dă şi tu share articolului

Cum închiriezi o maşină? Care sunt condiţiile? – preţ închireire auto, condiţii

Ai maşina în service şi ești în căutarea unei  mașini care să te ducă la destinație? Vom vedea împreună care sunt pașii de urmat privind închirierea unei mașini, condiţiile necesare închirierii, precum și prețurile pentru o zi sau mai multe.

Fie că ești un om de afaceri sau o simplă persoană care nu are mașină momentan ce dorește să închirieze auto. Nimic mai simplu, închierezi maşina la o companie de închirieri auto. Majoritatea companiilor care oferă mașini de închiriat specifică pe  saiturile lor  că mașina se preia de la aeroportul Otopeni.  Tot acolo trebuie să și o predai.   Locația de preluare este aeroport București Otopeni. Unii dintre noi am fost odată puşi în situaţia de a ne închiria o maşină şi am dat iama pe internet căutând rent a car ieftin. Da, se pot închiria maşini la preţuri super avantajoase de la 15 euro cu TVA 24 de ore. Predarea şi prelurea maşinii în afara orei de predare specificate de dvs. se va penaliza cu o zi în plus. Am văzut că se acceptă până la 3 ore de întârziere, dacă se intră în a 4-a oră se va percepe taxa de închiriere pe o zi. Aveţi grijă înainte de închirierea maşinii, citiţi recenzii despre acea companie pentru a nu avea neplăceri.
Închirierea unui autoturism se poate face  atât pe o zi – 24 de ore  dar bineînțeles pe mai multe.  Există multe companii de închiriat autovehicule care oferă reduceri semnificative dacă închiriaţi mașina pe mai multezile,  astfel că prețurile sunt mai mici față de o închiriere pe 24 de ore (o zi).
 trebuie să menționăm faptul că nu se pot închiria mașini pe mai puțin de 24 de ore. Se poate opta pentru închiriere auto şi în Cluj, Timişoara, Oradea, Iaşi, Braşov, Constanţa, Bacău, Sibiu etc. Companiile oferă posibilitatea aceasta. Dumneavoastră trebuie să specificaţi locul livrării maşinii atunci când veţi face comandă online.
 Care este flota de autovehicule oferite la închiriere. 
Ca şi maşini de închiriat flota este diversificată de la categoria mini la sedanuri compacte, premium la SUV-uri sau mașini comerciale ușoare care au un număr de maxim 8 locuri. Vorbind despre branduri, putem aminti de  autovehicule de la Dacia până la Mercedes. În funcție de bugetul dumneavoastră şi de preferinţe alegeți mașina care vă reprezintă cel mai bine.
Se poate închiria contra cost, un scaun de copil, GPS şi alte facilităţi.
Ce masini de inchiriat sunt oferite la închiriere?
Există o mulțime de mărci de autovehicule care vă vor atrage atenția pentru a închiria precum Dacia Logan, Dacia Sandero, Volkswagen Golf, Polo, Passat, Skoda Fabia, Skoda Octavia, Bmw Seria 3, Audi A4  şi lista continuă.
Ce trebuie să ştim despre închirierea unei maşini?
Să cunoaștem termenii și condițiile,  Iar asta o putem face uităm până pe site-urile companiilor respective.  majoritatea mașinilor sunt asigurateatât pentru accident cât și pentru  furt. De aceea trebuie să citiţi înainte termenii şi condiţiile. Asigurarea de accident se referă la lovirea caroseriei maşinii pe durata închirierii. Acoperirea asigurării nu include geamurile, plafonul, interiorul, roţile şi este valabilă doar dacă respecţi termenii contractuali de închiriere care va trebui să îi citeşti cu atenţie.
Preţ închirire auto
Preţul aproximativ pentru o închiriere auto Bucureşti pe zi este de aproximativ 16 de euro cu TVA depinzând de tipul autovehiculului, motorizare şi alte servicii oferite. Se poate închiria auto cu şofer opţional.
Aşadar pentru închirierea unei maşini preţul este de 15,20 de euro pe zi şi pot ajunge la 50, 60 sau mai mult. Cea mai populară marcă  de mașină închiriată de către clienţi este Dacia Logan.
Ce acte îți trebuie pentru a închiria o mașină. Pentru a rezerva o mașină trebuie să fi posesorul unui card de credit în nume personal pentru a putea prelua maşina.Documente pentru închiere:
– Permisul de conducere valid cu o vechime de minim un an şi
– Carte de identitate.
Copiile pentru permisul de conducere carte de identitate/pasaport se vor trimite pe email sau se vor realiza pe loc în momentul livrării maşinii.

Care este termenul de vârstă pentru închierere auto?
Vârsta este de 25 de ani, dar dacă ai mai puţin de 25 de ani companiile vor  aplica o taxă pentru șoferii tineri vârsta cuprinsă între 21 și 24 de ani. Această taxă este în general de 25 de euro pe zi iar pentru un șofer de 71 de ani sau mai mare este de 30 de euro pe zi, deci se percepe garanție dubla.

Închiriere a unei mașini nu este așa de simplă precum pare pentru că  trebuie să vă supuneți anumite rigori din partea companiilor.

Care sunt obligațiile care le ai atunci când vei semna contractul de închiriere?
Vom enumera câteva dintre obligațiile care trebuie să le ai atunci când  vrei semnat contractul și  mașina va fi în curs de livrare.

– Una dintre cele mai importante condiții o reprezintă interzicerea conducerii autovehiculului în afara suprafețelor carosabile cum ar fi drumuri pavate, drumuri de țară sau închise circulației publice.  Companiile vor încasa valoarea reparației indiferent de tipul garanției alese reparatiei, indiferent de tipul garantiei alese de client.
– Nu trebuie să permiți intervenții tehnice sau estetice asupra autovehiculului fără consimțământul scris a lui companiei respective Point online mașina nu trebuie să fie folosită în regim de taxi sau școală de șoferi sau activităţi de împingere sau tractare, curse, concursuri sau in scopul transportării unor substanțe periculoase sau folosirea acesteia în activități ilegale. Aceste lucruri menţionate sunt strict interzise şi este bine să le respectaţi. Gândiţi-vă şi la alte persoane care vor închiria maşina în viitor. Şi ei trebuie să primească o maşină bună din toate punctele de vedere.
– Se interzic transporturile animalelor fără cuşti, genţi închise pe întreaga durata călătoriei astfel se va aplica o taxa specială şi clientul va fi răspunzător de întreaga contravaloarea a autovehiculului..
O altă condiţie impusă de majoritatea firmelor este reprezentată de menţinerea autoturismului  în stare corespunzătoare pe toată perioada contractuală. În cazul unor daune produse pe perioada călătoriei aveţi obligaţia legală de a suporta toate costurile reparaţiilor necesare în vederea aduveri maşinii la starea existentă luării în primire.

Se poate călători în străinătate cu  mașina închiriată?
Da, se poate  doar că înainte trebuie să specificați faptul că vezi călătorie în afara României iar compania vă va pune la  procura si asigurarile necesare.
ținut este faptul că în  prețul de închiriere de închiriere  sunt incluse taxe precum taxe locale, taxa de drum dar și cauciucurile iarnă sau de vară în funcție de anotimpul respectiv.

Pentru închirieri auto în strănătate în Europa trebuie să căutaţi pe internet locaţia cum ar fi Hamburg, Frankfurt, Bologna, Madrid, Paris, Zurich.

Dacă sunteţi implicat într-un accident de circulaţie trebuie să sunaţi imediat la numărul de contact al companiei unde aţi închiriat maşina şi să aşteptaţi ca echipa să intervină să vă explice cum trebuie procedat în veerea rezolvării problemei.
închirieri include un număr nelimitat de kilometri care îi poți parcurge atunci când am preluat mașina.  Dacă dorești să desenezi un șofer adițional trebuie să plătești unele firme o taxă în plus.

Acum că am văzut împreună sunt condițiile privind închirierea unei mașini și prețurile vă aștept pe rubrica de comentarii să îmi comunicați dacă voi ați întâmpinat în neplăceri sau totul de curs bine.
Sper ca acest articol lasă o fi venit în ajutor  dacă aveți de gând să închiriați un autovehicul și nu ştiați ,,cu ce se mănâncă”.

Dați și voi un share și un like postări ca să ajungă la cât mai mulţi.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment