Review – Dacia Logan 2019, mașina autohtonă cu cele mai mari vânzări, motorizări, prețuri, păreri.

Dă şi tu share articolului

Dacia Logan este de departe cea mai bine vândută mașină low cost autohtona din România. Dacia Logan a câștigat încrederea românilor cu prima generație încă de când a fost lansată în 2004 și în 15 ani a trecut prin doua facelifturi. Iar în toamna anului 2016 Dacia a suferit un facelift destul de important.

Dar de ce ne place Dacia Logan?

Dacia Logan place pentru că este ieftină si accesibila. Fiind o mașină de buget low cost Dacia Logan îți oferă când tot ce are un om nevoie.

Dacia Logan Design exterior

Dacă ne uităm la designul noi Dacii Logan Putem afirma cu tărie că are un design robust o grilă frontală cromată faruri cu un design original Dacia care arată foarte bine. nu se mai poate face o diferență între Dacia și mașinile vestice Dacia Logan Arată foarte bine exact ca o mașină vestică.

Pe capotă regăsim doua nervuri pentru a accentua sportivitatea mașinii. farurile cu lumini de zi au Anglo bate tehnologia led.

în spate regăsim stopurile care arată bine și unde tehnologie led cred că se mai putea la designer pentru spatele mașinii. mașina totuși are identitatea sa.

Dacia logan 2019, Dacia logan

Si contrar ideii de low cost, pe această mașină regăsim tehnologii de ultimă generație cum ar fi Cruse Control, camera video pentru mersul cu spatele, senzori de parcare fata-spate, Hill Start Assist (asistenta la pornirea in rampa)

Dacia Logan 2019 interior

Dacia Logan este un Sedan de familie și dispune de spațiu suficient de mare pentru toți cei cinci pasager. locuri la capete unul mare pentru că mașina inițială a fost gândită pentru dar cei care sunt înalți vor putea sta foarte bine în această mașină fără a atinge cu capul plafonul mașinii.

Spațiu la picioare este unul bun. Calitatea materialelor de la interior cam lasa de dorit. Este drept că în anul 2016 acestea s-au mai imbunatatit față de generația anterioară, dar regăsim plastic dur pe bord pe portiere. Oricum nu trebuie să facem un caz din asta prețul unei astfel de mașini 6.000 de euro fiind o mașină low cost și nu mă mașină cu ambiții premiul sau premium.

Dacia logan interior

Cei care doresc o calitate mult mai bună materialul la interior ar trebui să se uite la mașini mai scumpe cum ar fi noul SKODA Scala sau Skoda Octavia.

Remarc totuși că cei de la Dacia au ținut cont de părerea oamenilor de sugestiile lor și bunătăți asta această mașină atât din punct de vedere ala design ului exterior și interior al confortului si al tinutei de drum.

Geamurile electrice le găsim doar pentru locurile din față dar există opțiune prin care puteți să puneți geamuri electrice pentru toată mașina. un lucru foarte interesant pe care Dacia În sfârșit l-a înțeles este acela că comenzile pentru acționarea geamurilor trebuie să stea pe uși și nu pe consola centrală camera până in 2016. De asemenea claxonul la fost mutat acolo unde este și locul normal pe volan și nu prea comanda de acționare a luminilor.

De asemenea din spațiu se pot bucura de o priză de 12v ideală pentru a încărca orice gadget.

Dacia Logan 2019 variante de echipare

Pe Dacia Logan există mai multe variante de echipare.

Dacia Logan preț

Cel mai ieftin Logan îl puteți cumpara la un preț de 7.430 de euro cu TVA in versiunea de bază Acces.

În varianta de echipare de bază Acces dotările Standard sunt farurile de zi tehnologia LED semnătura luminoasă sistem de monitorizare al presiunii în pneuri lunetă încălzită Gear Shift indicator indicator pentru schimbarea treptei de viteză, AFU, ESP, sistem Start&STOP geamuri cu deschidere manuala în față, încălzire și ventilare, sistem cu prindere ISOFIX a scaunelor pentru copii pentru locurile laterale din spate și de asemenea scaunele vor fi îmbrăcate în tapițerie Kapia și planșa de bord va avea culoarea ”Carbon Fonce”

De asemenea Dacia Logan poate fi cumpărată și de obicei să dea 8500 de euro în varianta Ambience. pentru această versiune de echipare dotările standard care vine Dacia Logan sunt următoarele: iluminare portbagaj și comandă reciclare aer, sistem cu prindere isofix pentru fixarea scaunelor pentru copii, faruri de zi cu led și semnătură luminoasă, tetiere față reglabile pe înălțime ABS, ESP, Gear Shift indicator, direcție asistată hidraulic sistem Start&STOPlunetă încălzită și altele.

De asemenea există și o serie limitată plus o nouă variantă de echipare la un preț de 8410 euro.

Această serie limitată regăsim recamier condiționat manual iluminare portbagaj proiectoare ceață bare bare vopsite în culoarea caroseriei închidere centralizată cu telecomandă pe cheie față cu impuls șoferului și comenzi portiere uși față de asemenea regăsim ASR-ESP, AFU, ESP, faruri de zi cu led și semnătură LED luminoasă sistem isofix pentru fixarea scaunelor pentru copii sistem start STOP și multe altele dotări pe care le puteți găsi pe saitul oficial Dacia.

Următoarea versiune de echipare este aceea Laureatte la prețul de 9.450 de euro, iar mai apoi Prestige, SL prestige PLus, SL TechRoad.

Dacia Logan motorizari

Logan poate fi configurat în versiunea access cu motorul pe benzină SCe de 73 CP, și un cuplu maxim de 95 nm. și cutia de viteze manuală în cinci rapoarte

Consumul mix dat de producător la 100 de km este de 5.2, 5.4 l/100 km. Iar consumul urban este de 5.9, 6.3. consumul extraurban în regim de autostradă este de 4.7 4.8 l/100 km

În versiunea de echipare Ambiance, Dacia Logan poate fi configurat cu trei motoare.

Fie poți opta pentru propulsorul pe benzină SCe de 73 CP, sau pentru diesel dCI 75 CP, și nu în ultimul rând pentru propulsorul de 0,9 L TCe Turbo plus cutie manuală în cinci rapoarte.

Pentru versiunea diesel a Daciei Logan consumul dat de producător este de 3.6, 3.8 l/100 mixt, urban 4.1 si extra urban 3.4.36 l/100 km

Cei care vor alege Dacia Logan cu motor Tce 90 vor trebui să scoată din buzunar 9.450 de euro. Care sunt consumurile acestui motor turbo? Fiind un motor în 3 cilindri putin zgomotos dar asemenea foarte economic și puternic comparativ cu cel aspirat SCe 73 CP, consumurile următoarele: 5.3-5.4 l/100 consum mixt, consum urban 6.6-6.8 si consum extraurban 4.5-4.6.

Este un motor interesant dezvoltat de către grupul Renault acum câțiva ani și de asemenea și față de cel aspirat clasic. destul de multe persoane își configurează o Dacie Logan cu acest motor pe benzină turbo în detrimentul noului diesel.

Cei care vor dori o variantă de echipare superioară nu pot alege modelul Logan Laureat și acolo vom 4 motorizări.

Dacă vei dori o cutie manuală robotizată atunci va trebui să optezi pentru versiunea TCE 90 Easy R la prețul de 11.000 de euro.

Dar dacă vrei e mult mai mult de atât Alege una Diesel de 95 CP la prețul de 12.400 de euro însă trebuie să fie cu băgare de seamă pentru că nu poți opta pentru o cutie robotizată vei putea alege doar cutia clasică manuală în cinci rapoarte.

Câteva date despre motorul diesel dCI 95 CP. motorul un consum de 3,6 3,8 l mixt /100km. consumul urban este de 4,1 4,4 l/100 km, iar consumul extraurban este de 3,4 3,5 lei /100 km. Acum depinde de tine care varianta de echipare îți suscită mai mare interes. Mie îmi place mult mai mult motorul TCE 90 de la Dacia. Este un motor fiabil și ca să folosesc o expresie celebră, nu ai niciodată sabia lui Damocles deasupra capului ca iti va pica un injector așa cum se întâmplă în rândul motoarelor diesel (cu aprindere prin compresie).

Prețurile de la 12.400 de euro pentru modelul Prestige echipat cu motor diesel de 75 CP dCI 75 și cutia manuală în cinci rapoarte. Din păcate și aici Cutia robotizată este prezentă doar pentru motorul în trei cilindri TCE 90 CP și nu pentru unul dintre motoarele Diesel..

Următoarele variante de echipare oferă atât versiuni de motoare diesel cât si pentru motorul pe benzină turbo aspirat. Mai multe detalii regăsiți pe siteul Dacia. Pentru mai multe informații despre motoare și dotări în funcție de versiuean de echipare citiți pe site-ul Dacia.

Cred că cei de la Dacia trebuia să se gândească și la varianta echipării unei mașini cu cutie robotizată Easy-R împreună cu un motor diesel fie de 75 CP. sau cel de 95 CP. Nu înțeleg de ce s-a optat doar pentru configurarea strâns legată de un motorul turbo pe benzina TCe 90. Dar v-aș ruga să vă exprimați în comentarii părerile dumneavoastră cu privire la Dacia Logan.

Dacia Logan 2019 păreri

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment