Range Rover Velar – intimidant şi agresiv – preţ, păreri, review

Dă şi tu share articolului

Range Rover Velar – intimidant şi agresiv – preţ, păreri, review

Range Rover velar este fără îndoială unul din SUV-urile de lux Range Rover velar a fost prezentat la salonul auto de la Geneva din anul trecut. Acest nou model care arată foarte bine a fost proiectat în centrele de dezvoltare a Jaguar Land Rover Marea Britanie. Range Rover Velar este o maşin ultra tehnologizată şi dinamică cu un design anvangardist. Dacă am putea să încadrăm această maşină am încadra-o între Evoque şi Sport.

Range Rover Velar dimensiuni
Range Rover Velar este mai mare decât modelul Evoque şi mai mic decât modelul Range Rover Sport.
Velar este intradevar un un SUV în adevăratul sens al cuvântului. Velar are o lungime de 4m și 80 cm.
Exterior
Range Rover velar are un aspect agresiv ce îți dă fiori. Și dacă putem spune așa Range Rover velar are un nume Exotic ceea ce a fard tiparele cu linii convenționale ale dinastiei britanice. Mult producător din ce în ce mai mult nu mai merg pe aceleași tipare cu care s-au obișnuit de a lungul timpului inovând in  designuri care mai decare.
  noul Range Rover velar are trăsături comune cu Range Rover Evoque sibasta se vede la faruri si la design. Griila frontala este redesenată şi o capotă lată şi înaltă ce are totuşi puţine nervuri care sunt  ce subliniează că este şi o maşină sportivă.

Blocurile optice se prelungesc pe aripi și au un design dreptunghiular cu semnatura luminoasa  matrix LED. Dar dacă vei plăti în plus vei căpăta farurile cu LED cu lumini de zi – Signature şi leduri matrix pentru semnalizare. Acestea ne fiind disponibile în varianta de echipare de bază

Deasupra grilei frontale găsim afișat în logoul Range Rover.
DEsignul este subiectiv, şi de această daăt ccei care au proeictat maşina au făcut-o în aşa fel să îţi dea senzaţia de maşină coupe şi asta datorită plafonului ce coboară spre haion exact ca şi în cazul modelului Evoque.
În spate noul velar are un plus de personalitate având un profil alungită și un spate robust. Stopurile sunt dreptunghiulare și alungite până pe aripile din spate şi cu sigurantă intoarce capete atunci cand sta pe loc sau cand e in miscare.
Motorizări Range Rover EvoqueMotorină
– – Ingenium diesel cu 4 cilidri motor de 2 litri si 240 CP cu două turbocompresoare la 63.308 de euro
– Motor 3 litri , cutie automată în 8 rapoarte şi transmisie integrală 2 turbocompresoare – 69.020 de euro
–  V6 diesel 3 litri 300 CP –

Benzină
– Pretul de plecare porneste de la 59.381 de euro Ingenium turbodiesel cu 4 cilindri de 2 litri – 180 CP

– – Ingenium benzină cu 4 cilidri motor de 2 litri si 250 CP 69.020 de euro
– V6 benzină 3.0 litri supraalimentat 300 CP 69.972 de euro

Range Rover Velar First Edition

Varianta de top de 110.000 de euro a Range Roverului Velar First Edition oferă două motoare

V6 diesel 3 litri 300 CP şi V6 benzină supraalimentat 3 litri 380 CP – 110.670 de euro

Motorul al doilea este recomandat celor care au ambiţii sportive însă şi consumul este pe măsură. COnsumul se situează undeva la
Dacă veţi alege vopseaua Flu Silver va trebui să scoateţi din buzunar nu mai puţin de 7.175 de euro pe vopsea şi cu jantele de 1.585,08 € preţul va ajunge la € 122.041,64

Dotări

Maşina poate face şi offroad şi de asemena poate intra în apă iar în
funcţie de adâncimea acelei ape ea se va opri. Un senzor care verifică
adâncimea apei îţi va spune să te opreşti
Interior
Cei de la Range Rover au muncit foarte mult și au acordat atenție mult mai mare la detalii iar asta se vede la materialele de la interior care sunt de o calitate mai mult decat premium. Finisajele precum și materialele bine alese super Premium îi conferă aceste mașini statutul de mașină de lux.Scaunele de piele au perforaţii şi ventilate pentru zilele de vară.
Autoturismul este foarte practic si ofera nenumărate spatii de depozitare
 Avem un portbagaj de 673 de L și acest lucru Este incredibil având în vedere că pe acest segment al mașinilor de lux avem un portbagaj foarte foarte mare.
Pe volan există comenzi care trebuie doar să le apeși ușor întrucât acestea sunt sensibile la o ușoară atingere. Nu vei găsim butoane fizice pe volan.
Range Rover Velar preţ
Preţul de pornire pentru un Range Rover Velar este de 60.000 de euro.
Fără nici un dubiu la volanul noului Velar prinzi încredere şi te simţi în siguranţă. Toţi pasagerii au parte de un confort de excepţie la interior precum şi de spaţiu mare. Velar este atrage priviri, este intimidant
Autoturisumul are aproape două tone 1.959 kg cu motorul de 6 cilindri V6 de 3.0 litri.
Concluzii,
Fără îndoială este cea mai frumoasă maşină din gama Range Rover proiectată de britanici cu un design superb şi totuşi subiectiv Range Rover Velar ne surprinde de fiecare dată. O maşină foarte tehnoloizată din toate punctele de vedere. Pe mine m-a surprins foarte mult că britanicii au reuşit să facă un SUV de lux extraordinar de dinamic şi luxos în acelaşi timp şi poate fi scos şi în offroad. Range Rover Velar este maşina celor care au posibilităţi nelimitate şi acelor familii care investesc în imaginea lor dar şi în siguranţă. Velar are nenumărate sisteme de siguranţă active şi pasive.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment