Rabla la electrocasnice: plafonul pentru laptopuri, televizoare și tablete s-a epuizat în 10 minute

Dă şi tu share articolului

Cea de-a doua etapa a selecției cardurilor de uz casnic va începe vineri, 3 decembrie la ora 10:00, iar peretele de 14 milioane de litri va dispărea în doar 10 minute. Mulți utilizatori au dificultăți în accesarea și crearea cardurilor de debit.

Pentru cea de-a doua etapa a utilajului vechi, cantitatea maximă de 14 milioane L a fost finalizată în opt minute. Ultima fază a acestei publicații va fi o dată pe săptămână 10.12.2021, ora 10.00 – 16.12.2021, ora 23:59 (sau până la sfârșitul bugetului).

Bugetul este de 6 milioane de lei și puteți face vouchere pentru următoarele echipamente: aer condiționat, uscător și aspirator.
34000 de cupoane

Datele AFM arată că au fost generate 33.877 de carduri de debit, dintre care 19.183 pentru televizoare, 9.592 pentru laptopuri și 5.102 pentru tablete.

Unii utilizatori au semnalat probleme de trafic pe site-ul AFM în timp ce așteptau specificațiile tehnice STS. Muştiucul de pe Rabelais garantează 75.000 de utilizatori/minut, iar săptămâna trecută, când a fost lansată această ediţie, nu a fost nicio problemă.

Iată care au fost voucherele care au putut fi generate:

400 de lei pentru televizoare având cel puţin noua clasă energetică E;
500 de lei pentru laptopuri;
300 de lei pentru tablete.

STS: Aplicaţia utilizată la ‘Rabla pentru electrocasnice’ – dezvoltată de o companie privată

Serviciul de informații a confirmat vineri că programul a fost utilizat de birourile Fondului pentru Mediu în cadrul programului „ScrapHouse Hold Appliances”, nu de departament, ci de o companie privată.

„Aplicația folosită de Administrația Fondului de Mediu în cadrul programului „Rabla de electrocasnice” nu a fost dezvoltată de un serviciu special de telecomunicații. Unii utilizatori au întâmpinat întârzieri în accesarea platformei la nivel de aplicație. Aplicația a fost dezvoltată de o companie privată. Nu este cauzate de traficul de pe site”, se arată în buletinul STS, care transmite AGERPRES. STS a declarat că a raportat situația echipei de dezvoltare a contractorului AFM și a oferit suport tehnic pentru rezolvarea acestei probleme. Sursa citată a menționat că pentru programul „rabla pentru electrocasnice”, STS oferă doar servicii de găzduire pe serverele organizației, care pot prelua fără probleme întregul trafic.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment