Începe a doua etapă de generare a voucherelor în cadrul programului Rabla pentru Electrocasnice

Dă şi tu share articolului

Zeci de utilizatori s-au plâns la biroul Fondului pentru Mediu că site-ul, pe care îl pot înregistra în a doua fază a zgârieturii electrocasnice, s-a închis la câteva minute după deschiderea înregistrării și a returnat un mesaj „buget obosit”. General Chat Chat Lounge Reprezentanții Ministerului Mediului au confirmat că așteaptă o explicație tehnică de la SES. STS a spus în mod constant că software-ul nu a fost dezvoltat de serviciu, ci de o companie privată.

Actualizare: Agenția de știri STS a confirmat că aparatele de uz casnic folosite de program nu au fost produse de Serviciile Speciale de Telecomunicații în cadrul Programului de aprovizionare cu deșeuri.

„Întârzierea cu care unii utilizatori au acces la platformă este la nivelul software-ului dezvoltat de companii private, și nu din cauza traficului pe site”, se arată într-un comunicat.

Oamenii se vor putea conecta la contul de utilizator creat și se vor putea genera voucherul care este asociat cu tipul de dispozitiv necesar:

400L pentru televizor cu cel puțin noua putere G-Class;
500 pentru un laptop;
300 l pentru fructe.

Voucherele pot fi emise pe 9 decembrie la ora 23:59 sau până când bugetul alocat în această etapă este de 14 milioane de lei.

În urmă cu o săptămână, bugetul de 14 milioane al lui Lee, rezervat pentru primul pas, a expirat în 5 minute, după ce a emis 35.000 de cupoane în valoare totală de 400 de lire sterline fiecare.

A treia fază începe pe 10 decembrie cu un cupon pentru categoriile care includ aparate de aer condiționat, uscătoare și aspiratoare.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment