Programare examen auto – Cum se face?

Dă şi tu share articolului

Am vazut pe multe forumuri si grupuri ca multa lume pune cam aceeasi intrebare. Cum ma programez la sala, sau cum ma programez la traseu? Stiu ca nu prea gasesti asta pe internet decat daca intrebati pe altii, dar altii la fel va pot induce in eroare. De aceea acest articol sper as vina in sprijinul dvs. Haideti sa elucidam acest mister.

Examen auto sala

Asa cum spunea mai sus. Multa lume vorbeste de o programare examen auto pentru examenul teoretic. Ei bine, nu exista programare pentru a sustine examenul teoretic, ci programare pentru a-ti inregistra dosarul. Odata ce iti inregistrezi dosarul la DRPCIV in vederea sustinerii examenului teoretic, atunci poti sa dai sala in aceeasi zi sau oricand in programul respectiv al SRPCIV.

Programare examen auto traseu

Referitor la programarea la proba practica (traseu), asta se face exclusiv doar la ghiseul programare traseu la SRPCIV din judetul dvs in baza cartii de identitate si a dosarului eliberat de scoala de soferi. Nu exista o rubrica pe site-ul www.drpciv.ro unde sa te programezi la traseu online.
Programarea se face in limita locurior disponibile. Asadar exista sanse si cei carora le expira dosarul sa nu mai reuseasca sa sutina un nou examen.

Examen auto online


Unde pot sa fac chestionare online?

DRPCIV pune la dispozitia tuturor un simulartor de examen. Intrebariel sunt aceleasi ca la examenul teoretic. Nu exista schimbari. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati acest link https://www.drpciv.ro/dlexam iar calculatorul va genera in mod aleator un chestionar din cele 1176 de intrebari pentru categoria B. Daca dati examen pentru alta categorie, alegeti categoria sub titlul Selectaţi categoria de examinare: rezolvati captha Nu sunt robot si asta e tot.

In speranta ca acest ghid v-a fost de ajutor, dati un share si un like

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment