Premieră pe Huawei P50. O schimbare radicală pregătită de producatorul chinez

Dă şi tu share articolului

Huawei P50 își va face debutul și va aduce schimbări fundamentale și va fi interesant să aflați mai multe despre modul în care va fi perceput de clienti. Huawei dezvoltă HarmonyOS de ceva timp. Compania a spus că sistemul de operare este destinat IoT sau obiectelor inteligente, dar acum pare că va fi implementat pe telefoanele smartphone. Huawei P50 va fi primul telefon mobil care nu va rula sistemul de operare Android, ci HarmonyOS. Aceste informații sunt afișate în contul Weibo, care a fost șters, ceea ce indică faptul că perioada de testare a HarmonyOS 2.0 beta s-a încheiat, iar următorul test beta 3 va începe în curând pe P50.

Prin urmare, P50 va fi primul telefon mobil cu HarmonyOS oficial și va începe migrarea către acest sistem de operare de la cele mai bune telefoane mobile Huawei în aprilie. Compania chineză speră să achiziționeze aproximativ 300-400 de milioane de dispozitive (inclusiv televizoare, ceasuri sau alte obiecte conectate la Internet) la nivel mondial până la sfârșitul acestui an.

Pentru a se pregăti pentru tranziție, compania chineza își extinde linia de produse de servicii alternative către Google, numită Petal. A început cu Petal Search devenind un motor de căutare complet, urmat de lansarea Petal Maps și Docs. Huawei este pe cale să lanseze Petal Assistant, Petal Keyboard și Petal Vision (probabil o aplicație AR). Vom vedea dacă această mișcare va revitaliza vânzările gigantului chinez în China și pe plan internațional.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment