Dacia a anunțat prețurile pentru mașina electrică Dacia Spring

Dă şi tu share articolului

Începând cu 20 martie, Dacia va deschide rezervări online pentru versiunea „Comfort Plus” a primului său model electric. Prețul este de 18.100 de euro (inclusiv TVA). Livrarea este programată pentru luna septembrie. După aceea, precomenzile pentru versiunea de echipare „Comfort” vor fi deschise la un preț de 16.800 euro (inclusiv TVA). Mașina poate fi achiziționată prin programul Scrap Plus, astfel încât prețul va scădea sub 10.000 de euro.

De la lansare, modelul va fi disponibil în 3 culori: alb caolin, albastru cenot și argint fulger. O a patra opțiune va fi adăugată mai târziu: Goji Red. Dacia Spring are un motor electric de 33 KW (45 CP) cu o baterie de 26,8 KWh, care poate fi alimentata la o priză de uz casnic de 230V și o cutie de perete (Wall Box) sau o borna.

Conform ciclului WLTP, modelul are o autonomie de 230 km; conform ciclului WLTP City, modelul are o autonomie de 305 km (incluzând doar partea de oraș a ciclului aprobat). Dacia Spring poate beneficia de o varietate de echipamente de siguranță, inclusiv: limitator de viteză, ABS, ESP, distribuitor electronic de forță de frânare, 6 airbaguri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență AFU. Perioada de garanție a vehiculului este de 3 ani sau 100.000 de kilometri, iar cea de garanție a bateriei este de 8 ani sau 120.000 de kilometri.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment